Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.115 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht Bouwkunde: AutoCAD naar Revit in Emmeloord

12 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Emmeloord
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
Branche: » Productie | Techniek
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht Bouwkunde: van AutoCAD naar Revit

 

Studeer jij bouwkunde en ben je nog op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Heb jij daarnaast zowel kennis van AutoCAD als Revit (BIM) en vind je het interessant om hiermee te werken? Dan heeft dit bedrijf in Emmeloord een mooie opdracht voor jou! Interesse? Solliciteer dan nu!

Het bedrijf werkt veel met AutoCAD en Revit (BIM). Om mooiere ontwerpen te maken, zijn ze op zoek naar een student die de gemaakte standaarden in AutoCAD kan verwerken in Revit!
Als afstudeerder ga jij onderzoeken voor welke projecten dit mogelijk is en hoe de haalbaarheid daarvan is. Tevens ga je bekijken wat er allemaal nodig is om dit te kunnen realiseren en wat het uiteindelijk oplevert. Uiteraard word je goed begeleid door iemand van niveau.

Vacaturenummer: 4051

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bouwkunde
  • WO Bouwkunde
   

Trefwoorden

hbo  afstudeeropdracht  afstudeerstage  wo  sales  hbo bouwkunde  bouwkunde  revit  autocad  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.