Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meewerkstage Bouwkunde bij technische organisatie in omgeving Enkhuizen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : omgeving Enkhuizen
Branche : Productie | Techniek
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 19 december 2016
Soort werk : » Technisch / Klusser / Monteur
   

Omschrijving stageplaats

Meewerkstage Bouwkunde bij technische organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage Bouwkunde bij een groot technisch bedrijf? Dit bedrijf uit de omgeving van Enkhuizen zoekt studenten die graag breed willen meewerken binnen de organisatie! Interesse? Laat het ons weten!

Het bedrijf uit de omgeving van Enkhuizen is een grote organisatie waar veel werkzaamheden te verrichten zijn. Iedere periode staan zij daarom weer open voor goede Bouwkundige stagiairs.

  Als meewerkstudent zul je breed mogen meewerken binnen de organisatie. Je mag zowel buiten mee met de ervaren bouwkundige engineers. Daarnaast zul je ook binnen het bedrijf mogen meewerken. Binnen het bedrijf zul je de theorie die je vanuit school mee hebt gekregen mogen gaan toepassen. Zo mag je onder andere het bedrijf ondersteunen met het maken van calculatieberekeningen.   Binnen het bedrijf wordt goede begeleiding geboden!

Vacaturenummer: 3364

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bouwkunde;
  • WO Bouwkunde

 

 

   

Trefwoorden

derdejaarsstage  techniek  meewerkstage  hbo  wo  calculatieberekeningen  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."
Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!
   
Bedrijfsnaam: StageMax
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: