1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage salessupport bij international in Apeldoorn

14 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Apeldoorn
Soort werk: Callcenter / Customer service
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

 

Meewerkstage sales support bij internationale speler in de foodindustrie

Ben jij op zoek naar een meewerkstage richting de sales? Dit bedrijf in Apeldoorn is naar stagiair die ze gaat ondersteunen op de sales support afdeling. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Dit bedrijf is een grote internationale speler in de agribusiness. Vanwege de groei die zij doormaken zijn zij op zoek naar een stagiair die hen gaat helpen op de sales support afdeling.

Je zal de afdeling Sales support gaan ondersteunen. Je kan hierbij denken aan werkzaamheden als het ondersteunen bij de klachtafhandeling van de financiële nota’s, het ondersteunen bij de controle op transportfacturen en het ondersteunen bij diverse projecten van deze afdeling. Daarnaast is er ruimte om in overleg een opdracht van school uit te voeren.

Aangezien dit bedrijf actief is op de internationale markt, is het belangrijk dat je naast de Nederlandse, ook de Engelse taal goed beheert. Daarbij is het een pré als je ook de Duitse en/of de Franse taal beheerst.
Dit bedrijf biedt je goede begeleiding tijdens je stage waarbij er ook veel ruimte is voor eigen initiatief en invulling. Ze bieden je daarnaast ook een goede stagevergoeding.

Vacaturenummer: 4214


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Small business en retail management
  • HBO Commerciële economie
  • HBO International Business and Languages
  • HBO International Business and ManagementTrefwoorden

hbo  wo  sales  support  marketing  meewerkstage  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.