Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht strategisch marketingplan in Regio Barneveld

18 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Regio Barneveld
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Financieel / Economisch
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht strategisch marketingplan in regio Barneveld

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij je een strategisch marketing plan gaat opstellen? En heb jij affiniteit met de technische sector? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die het strategisch marketingplan voor de komende 5 jaar gaat opstellen, van zowel de online als offline marketing. Het is voor deze opdracht belangrijk dat je affiniteit hebt met de technische sector.

Tijdens deze afstudeeropdracht zul jij eerst een interne analyse gaan uitvoeren. Wat is de huidige marketing strategie van de organisatie? Welke positie hebben zij op Google? Wat zijn de mogelijkheden voor de toekomst? Vervolgens zul je een externe analyse gaan uitvoeren. Wat doen de concurrenten op het gebied van marketing? Wat is de doelgroep en hoe wil deze worden benaderd? Op basis van de resultaten van deze analyses zul jij een strategisch marketingplan gaan opstellen. Je zult bij deze afstudeerstage vier dagen in de week aan je onderzoek gaan werken en een dag in de week gaan meewerken.

Deze organisatie biedt goede begeleiding op HBO-niveau. Daarnaast is er bij goed functioneren de mogelijkheid om door te stromen binnen de organisatie.  

 

Vacaturenummer: 3771

   

Vereisten

 
Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.
 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management
   

Trefwoorden

hbo  wo  afstudeerstage  afstudeeropdracht  marketing  marktonderzoek  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en ?afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carri?re en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.