Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.131 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht logistieke automatisering in omgeving Delft

22 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » omgeving Delft
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Logistieke dienstverlening
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht logistieke automatisering bij internationale agrarische organisatie

Ben jij zowel logistiek als qua automatisering goed onderlegd en heb jij affiniteit met de tuinbouw? Dan heeft dit bedrijf in omgeving Delft de perfecte afstudeeropdracht klaarliggen voor jou! Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel!

Binnen het bedrijf bestaan erg veel verschillende werkzaamheden. Veel hiervan gaan via het huidige ERP-systeem. Echter, het bedrijf is van mening dat de werking hiervan geoptimaliseerd kan worden en daarmee het proces kan worden versneld. Daarvoor zijn ze op zoek naar jou!

Als afstudeerder ga je allereerst inventariseren welke werkzaamheden momenteel plaatsvinden op de afdeling Logistiek en de afdeling International. Je noteert daarbij zowel de werkzaamheden binnen het bestaande ERP-pakket als die daarbuiten nog worden uitgevoerd. Vervolgens ga je onderzoeken welke aanpassingen er moeten worden gedaan op de afdeling om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd vanuit het ERP-systeem. Je kijkt hierbij ook naar het ERP-pakket en onderzoekt of hier wellicht aanpassingen in nodig zijn en zo ja, welke dat dan zijn.

Een extra opdracht die je krijgt is het inventariseren van de regels van alle landen, zendingen en artikelgroepen waar het bedrijf mee of in handelt. Je maakt een duidelijk overzicht van welke informatie van welk land waar moet worden genoteerd, om het proces te kunnen versnellen en verbeteren. Ook kijk je of dit vanuit het huidige systeem gerealiseerd kan worden of dat daar nog aanpassingen in nodig zijn. Uiteindelijk breng je al je bevindingen samen in een adviesrapport.

Binnen de organisatie is goede begeleiding aanwezig!


Vacaturenummer: 4024

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bedrijfseconomie
  • WO Bedrijfseconomie
  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Economie
  • HBO Logistiek en technische vervoerskunde
  • WO Logistics and operations management
  • WO Transport infrastructure and logistics
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.