Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeeropdracht richting energietechniek in Apeldoorn

24 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Apeldoorn
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
Branche: » Electrotechniek
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting energietechniek bij technische organisatie.

 

Studeer jij Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek en ben je op zoek naar een afstudeerstage met grote kans op doorstroming binnen het bedrijf? Heb je interesse in duurzaamheid? Reageer dan snel met motivatie en cv!

Per september is dit bedrijf op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, die een afstudeeropdracht richting de energietechniek wil doen.

De invulling van de afstudeeropdracht zal je in overleg met het bedrijf bepalen. Het bedrijf heeft een aantal projecten klaarliggen betreffende energie- en installatietechniek, welke je zou gaan oppakken. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met energietechniek en enige ervaring met installatietechniek is een pré.

Tijdens de afstudeeropdracht is goede begeleiding aanwezig. Na het afronden van de afstudeeropdracht is binnen het bedrijf veel kans op doorstroming, het is dus heel belangrijk dat je hiervoor openstaat.
Vacaturenummer: 3853

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Advanced Sensor Applications
  • HBO Electrical Power Engineering
  • HBO Elektrotechniek
  • HBO Integrated Product Development
  • HBO Sound Engineering
  • WO Electrical Engineering
  • WO Elektrotechniek
  • HBO Automation; Motion Control; Sensors and Embedded Software
  • HBO Electronics: Design; Signals Systems
  • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion
   

Trefwoorden

hbo  wo  afstudeeropdracht  afstudeerstage  energie  energietechniek  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.