Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meewerkstage Communicatie & Multimedia Design in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 19 december 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Meewerkstage richting Communicatie & Multimedia Design!

Studeer jij Communicatie & Multimedia Design of een aanverwante studierichting en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Dan is dit echt iets voor jou! Deze technische organisatie is op zoek naar een meewerkstagiair die een rol gaat spelen bij alle werkzaamheden die te maken hebben met de (online) marketing van het bedrijf.

Het bedrijf wil in het komende jaar een aantal ontwikkelen gaan realiseren op het gebied van online marketing. Als meewerkstagiair ga je bijdragen bij het realiseren van deze ontwikkelingen! Het bedrijf werkt met verschillende websites en ze willen het gebruiksgemak en de gebruikservaring hiervan optimaliseren. Hierin ga je verschillende werkzaamheden oppakken, waarbij je kan denken aan: - Optimaliseren van de SEO en SEA van de verschillende websites van het bedrijf - Webshops ontwikkelen en bouwen en testen inzetten naar het gebruiksgemak van deze webshops (usability tests)  - User Experience ervaringen van bezoekers monitoren, testen en verbeteren - Content schrijven voor de websites - Opzetten van nieuwsbrieven  - Banners en AdWords campagnes vormgeven samen met een reclamebureau    Er zijn dus genoeg mogelijkheden om te leren en mee te draaien binnen het bedrijf! Uiteraard kun je rekenen op ruim voldoende steun en begeleiding binnen de organisatie. Zo werkt het bedrijf samen met een reclamebureau, hebben zij een marketingspecialist om hier vorm aan te geven en natuurlijk staat er ook een interne begeleider voor je klaar. 

Vacaturenummer: 3342

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 

  • HBO Academie voor Digitale Communicatie;
  • HBO Bedrijfscommunicatie;
  • HBO Communicatie;
  • HBO Communicatie multimedia en design;
  • HBO Communicatiesystemen;
  • HBO Digitale Communicatie;
  • HBO Journalistiek;
  • WO Bedrijfscommunicatie;
  • WO Communicatiewetenschappen

 

   

Trefwoorden

hbo  wo  derdejaarsstage  communicatie  meewerkstage  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak.

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."
Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!
   
Bedrijfsnaam: StageMax
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: