Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.155 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Derdejaarsstage Bouwkunde of IPO technisch tekenen in regio Leiden

11 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » regio Leiden
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
» Bouw- of civiel technisch
Branche: » Productie | Techniek
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Derdejaarsstage Bouwkunde of IPO technisch tekenen in SolidWorks

 

Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage Bouwkunde of IPO en heb je affiniteit met technisch tekenen in SolidWorks? Deze technische organisatie is op zoek naar een student die ze hiermee kan helpen! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel met je motivatie en cv!


Momenteel is het bedrijf bezig met het opzetten van een productbibliotheek. Hierbij hebben ze graag de hulp van een Industrieel productontwerper of Bouwkundestudent om dit tot een goed resultaat te brengen. Affiniteit met technisch tekenen in SolidWorks is dus van belang.

De invulling van de stage biedt veel mogelijkheden. De werkzaamheden zijn divers en betreffen onder meer het werken met SolidWorks 3D voor het opzetten van de productbibliotheek. Ook het in elkaar zetten van een duidelijke instructiehandleiding in SolidWorks behoort tot de werkzaamheden, deze handleiding zal voornamelijk een uitleg vormen over de manier waarop producten in elkaar worden gezet.

Voor deze uitdagende derdejaarsstage is goede begeleiding aanwezig op het bedrijf. Wel is het van belang dat je ervaring hebt met SolidWorks.

Vacaturenummer: 3839

 

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bouwkunde
  • HBO Industrieel ontwerpen
  • WO Bouwkunde
  • WO Industrieel ontwerpen
   

Trefwoorden

hbo  meeloopstage  meewerkstage  bouwkunde  ipo stage  solidworks  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Regio Leiden

ICT
Noordwijkerhout
Ontwerper fijnmechanica
Noordwijkerhout
Junior accountmanager
Hillegom
Derdejaarsstage WTB technisch tekenen SolidWorks
regio Leiden
Leuke Communicatie & PR stage
Noordwijk


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.