Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage (Afstudeer)opdracht HR internationale organisatie in omgeving Zevenaar

24 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » omgeving Zevenaar
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

(Afstudeer)opdracht HR bij internationale organisatie

Studeer jij HR of een soortgelijke studie en ben je op zoek naar een veelzijdige meewerkstage of afstudeeropdracht? Deze internationale organisatie in omgeving Zevenaar heeft verschillende HR-werkzaamheden openstaan. Geïnteresseerd in deze organisatie waarin je je eigen HR-stage met het bedrijf kan gaan samenstellen? Reageer dan met cv en motivatie.

De afdeling HR van deze internationale organisatie houdt zich bezig met verschillende soorten werkzaamheden. Ze bieden jou dan ook de kans je voorkeur aan te geven en deel uit te gaan maken van dit betrokken team.

Als meewerkstagiair ga je aan de slag met diverse werkzaamheden. Zo ga je meekijken bij het organiseren van de trainingen die georganiseerd worden voor het personeel, maar ook bij het personeelsbeleid, de duurzame inzetbaarheid en bij tevredenheidsonderzoeken binnen deze organisatie.

Als afstudeerder ga je dieper in op een of meerdere van de bovenstaande werkzaamheden. Zo kun je bijvoorbeeld een tevredenheidsonderzoek analyseren en optimaliseren maar kun je mogelijk ook het personeelsbeleid onder de loep nemen.

Tijdens een gesprek met het bedrijf zul je aan de hand van jouw interesses en vaardigheden een opdrachten samenstellen. Een vereiste is een goede beheersing van MS Office. Je zult goed begeleid worden en in een prettige werkomgeving aan de slag gaan.

Vacaturenummer: 3959

   

Vereisten

 

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
   

Trefwoorden

hbo  afstudeeropdracht  afstudeerstage  hbo stage  meewerkstage  meeloopstage  wo  hrm  human resources  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!Bedrijfsnaam: StageMaxDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.