Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.128 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Front-end Stagiair in Utrecht

20 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » ICT
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Heb jij basiskennis van programmeren in front-end en wil je deze kennis vergroten? Kom dan stage lopen of afstuderen bij ons.

ons bedrijf is een adaptief onderwijsplatform dat ieder kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen. Onze missie is om het leerresultaat van kinderen in het basisonderwijs drastisch te verhogen. Via door onsontwikkelde tablets hebben leerlingen toegang tot het les- en oefenmateriaal.

 

Hoe ziet een dag als Front-end Stagiair bij ons eruit?

Tussen 09.00-10.00 komen je meeste collega’s binnengelopen, je pakt een goede bak koffie en groet je collega’s. Wat je ‘s ochtends voor kleding en schoenen aan hebt getrokken, maakt ons niet uit, zolang jij je maar lekker voelt en met een goed humeur naar het werk komt.

 

Zoals elke dag begin je weer aan een nieuwe uitdaging. Je helpt bouwen aan responsive front-ends en maakt daarbij gebruik van verschillende technologieën en frameworks.

 

In het kader van de scrum methodologie is er om 12:00 uur de dagelijkse stand-up meeting met onze collega’s in Rusland. Tijdens de stand-up worden de statussen van de items besproken en welke opgepakt moeten worden. We sprinten 3 weken en op demo donderdag laat iedereen zijn werk zien onder toeziend oog van veel collega’s.

 

Rond 12.30 is het lunchtijd. Wij zitten vlak naast Utrecht centraal dus je kan een broodje halen of gebruik maken van het bedrijfsrestaurant.

 

Na de lunch ga je samen met je collega’s weer hard aan het werk. Zodra je klaar bent met coderen, zoek je een collega die met jou door je oplossing heenloopt en een code review uitvoert. Vier ogen zien namelijk meer dan twee.

 

Na het werk doen wij regelmatig iets leuks met het team maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Hoe ziet onze front-end eruit?:

  • JavaScript, jQuery, jQueryUI, KnockoutJS en RequireJS;
  • HTML5 en CSS/LESS.
   

Vereisten

 

Welke kennis en kwaliteiten heb jij nodig om bij ons stage te kunnen lopen:

  • Minimaal HBO;
  • Je hebt kennis van JavaScript, HTML5 en CSS/LESS niet alleen via school;
  • Je bent ambitieus en leergierig;
  • Je bent een teamplayer en een harde werker;
  • Wij werken ook met collega’s in het buitenland dus je bent niet bang om af en toe Engels te spreken;
  • En het allerbelangrijkste: je wilt, net als iedereen bij ons, het onderwijs drastisch verbeteren.

 

Wil jij meewerken aan dit succes met veel kans op een leuke baan na je stage of afstuderen? solliciteer dan direct

   

Trefwoorden

front-end  front end developer  front-end developer  front-end web developer  developer  development  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » 2017/2018
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Kinderen werken aan leerdoelen van kernvakken die aansluiten bij hun eigen niveau. De leerkracht wordt ontzorgd met een systeem dat inzicht en handelingsperspectief biedt en tijd en ruimte geeft om nog meer leerkracht te zijn. Ouders kunnen hun kinderen verantwoord helpen met leren, en het schoolmanagement krijgt meer inzicht om gericht beleid te maken. Wij verbinden alle betrokkenen in het onderwijs en stelt hen in staat het kind optimaal te ondersteunen en te volgen. Door deze verbinding en het adaptieve lesmateriaal kunnen kinderen effectiever kernvakken als taal en rekenen tot zich nemen. Samen met de leerkracht, school en ouders beslist het kind hoe de tijd die vrijkomt te gebruiken: voor het verder verdiepen van de traditionele kernvakken, voor het werken aan nieuwe vaardigheden voor de 21e eeuw, of voor het aangaan van andere persoonlijke uitdagingen die passen bij het kind. De dienstverlening van ons is gebaseerd op hoogwaardige technologie. Wij zijn het grootste digitale onderwijsplatform met momenteel meer dan 2.000 basisscholen, 180.000 leerlingen, 10.000 leerkrachten en 130 eigen professionals. Wij hebben de ambitie om de ingezette verandering in het onderwijs te versnellen. Wij willen persoonlijk en verbonden onderwijs in het klaslokaal werkelijk mogelijk maken en daarmee een sterke verbetering van het leerresultaat realiseren.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage