Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.128 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Software Test Stagiair in Utrecht

20 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » ICT
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben je leergierig en wil jij je graag ontwikkelen als Software Tester? Kom dan stage lopen of afstuderen bij Ons.

ons bedrijf is een adaptief onderwijsplatform dat ieder kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen. Onze missie is het leerresultaat van kinderen in het basisonderwijs drastisch te verhogen.

 

Hoe ziet een dag als Software Test Stagiair bij ons bedrijf eruit?

Tussen 09.00-10.00 komen je meeste collega’s binnengelopen, je pakt een goede bak koffie en je groet je collega’s. Wat je ‘s ochtends voor kleding en schoenen aan hebt getrokken, maakt ons niet uit, zolang jij je maar lekker voelt en met een goed humeur naar het werk komt.

 

Je gaat hard aan de slag met het (load)testen van de onze applicaties. Je analyseert de resultaten en doet aanbevelingen. Om 12:00 uur sluit je aan bij de dagelijkse stand-up meeting met onze collega’s in Rusland. Tijdens de stand-up bespreken we de status van items en welke opgepakt moeten worden. We sprinten 3 weken en op demo donderdag laat iedereen zijn werk zien onder toeziend oog van veel collega’s.

 

Rond 12.30 is het lunchtijd. Wij zitten vlak naast Utrecht Centraal dus je kan een broodje halen of gebruik maken van het bedrijfsrestaurant.

 

Na de lunch ga je samen met je collega’s weer aan de slag met de kwaliteit van het product en zorg je samen met je team dat onze meer dan 100.000 gebruikers een goede performance hebben.

 

Na het werk doen wij regelmatig iets leuks met het team maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Met welke technieken werkt wij:

  • Amazon Web Services: Ons bedrijf geheel in de cloud en we gebruiken een breed pakket van Amazon diensten;
  • ASP.NET, MVC5, C#;
  • JavaScript, jQuery, jQueryUI, KnockoutJS en RequireJS;
  • SQL Server en MongoDB.
   

Vereisten

 

Welke kennis en kwaliteiten heb jij nodig om bij ons stage te kunnen lopen:

  • Minimaal MBO;
  • Je hebt kennis van beheer SQL Server en IIS;
  • Je bent ambitieus en leergierig;
  • Je bent een teamplayer en een harde werker;
  • Wij werken ook met collega’s in het buitenland dus je bent niet bang om af en toe Engels te spreken;
  • En het allerbelangrijkste: je wilt, net als iedereen bij ons bedrijf, het onderwijs drastisch verbeteren.

 

Wil jij meewerken aan dit succes met veel kans op een leuke baan na je stage of afstuderen? solliciteer dan direct

   

Trefwoorden

testen  software testing  testing  tester  applicatie testen automatiseren  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » 2017/2018
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Kinderen werken aan leerdoelen van kernvakken die aansluiten bij hun eigen niveau. De leerkracht wordt ontzorgd met een systeem dat inzicht en handelingsperspectief biedt en tijd en ruimte geeft om nog meer leerkracht te zijn. Ouders kunnen hun kinderen verantwoord helpen met leren, en het schoolmanagement krijgt meer inzicht om gericht beleid te maken. Wij verbinden alle betrokkenen in het onderwijs en stelt hen in staat het kind optimaal te ondersteunen en te volgen. Door deze verbinding en het adaptieve lesmateriaal kunnen kinderen effectiever kernvakken als taal en rekenen tot zich nemen. Samen met de leerkracht, school en ouders beslist het kind hoe de tijd die vrijkomt te gebruiken: voor het verder verdiepen van de traditionele kernvakken, voor het werken aan nieuwe vaardigheden voor de 21e eeuw, of voor het aangaan van andere persoonlijke uitdagingen die passen bij het kind. De dienstverlening van ons is gebaseerd op hoogwaardige technologie. Wij zijn het grootste digitale onderwijsplatform met momenteel meer dan 2.000 basisscholen, 180.000 leerlingen, 10.000 leerkrachten en 130 eigen professionals. Wij hebben de ambitie om de ingezette verandering in het onderwijs te versnellen. Wij willen persoonlijk en verbonden onderwijs in het klaslokaal werkelijk mogelijk maken en daarmee een sterke verbetering van het leerresultaat realiseren.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage