Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.178 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Technisch Support Stagiair in Utrecht

20 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Heb jij basiskennis van (Wi-Fi) netwerken en wil je deze kennis vergroten? Kom dan stage lopen of afstuderen bij ons.

ons bedrijf is een adaptief onderwijsplatform dat ieder kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen. Onze missie is om het leerresultaat van kinderen in het basisonderwijs drastisch te verhogen. Via door ons bedrijf ontwikkelde tablets hebben leerlingen toegang tot het les- en oefenmateriaal.

Hoe ziet een dag als Technisch Support Medewerker bij ons eruit?

Tussen 09.00-10.00 komen je meeste collega’s binnengelopen, je pakt een goede bak koffie en je groet je collega’s. Wat je ‘s ochtends voor kleding en schoenen aan hebt getrokken, maakt ons niet uit, zolang jij je maar lekker voelt en met een goed humeur naar het werk komt.

 

Van de helpdesk krijg je te horen dat er wat Wi-Fi problemen zijn bij één van onze 1200 scholen. Je springt direct in de auto met je collega om de school te bezoeken. Daar aangekomen inventariseren jullie de problemen en zorg je voor een passende oplossing. Als iedereen weer tevreden is en aan het werk kan, keren jullie terug naar kantoor. Je hebt de stand-up van 10:00 uur gemist maar je collega’s praten je gelijk bij.

 

Rond 12.30 is het lunchtijd. Wij zitten vlak naast Utrecht Centraal dus je kan een broodje halen of gebruik maken van het bedrijfsrestaurant.

 

Na de lunch los je wat interne netwerkproblemen op en test je de nieuwe tablets die zijn binnengekomen.

 

Wij gaan regelmatig uit het werk nog leuke dingen doen met collega’s maar dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Vereisten

 

Welke kennis en kwaliteiten heb jij nodig om bij ons te kunnen werken:

  • Minimaal MBO niveau 4;
  • Je hebt kennis van (Wi-Fi) netwerken;
  • Je bent ambitieus en leergierig;
  • Je bent een teamplayer en een harde werker;
  • En het allerbelangrijkste: je wilt, net als iedereen bij ons, het onderwijs drastisch verbeteren.

Wil jij meewerken aan dit succes met veel kans op een leuke baan na je stage of afstuderen? solliciteer dan direct.

   

Trefwoorden

ict  systeembeheerder  netwerkbeheerder  wi-fi  applicatiebeheerder  ictbeheerder  ict medewerker  ict stage  stage ict  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » 2017/2018
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Kinderen werken aan leerdoelen van kernvakken die aansluiten bij hun eigen niveau. De leerkracht wordt ontzorgd met een systeem dat inzicht en handelingsperspectief biedt en tijd en ruimte geeft om nog meer leerkracht te zijn. Ouders kunnen hun kinderen verantwoord helpen met leren, en het schoolmanagement krijgt meer inzicht om gericht beleid te maken. Wij verbinden alle betrokkenen in het onderwijs en stelt hen in staat het kind optimaal te ondersteunen en te volgen.

Door deze verbinding en het adaptieve lesmateriaal kunnen kinderen effectiever kernvakken als taal en rekenen tot zich nemen. Samen met de leerkracht, school en ouders beslist het kind hoe de tijd die vrijkomt te gebruiken: voor het verder verdiepen van de traditionele kernvakken, voor het werken aan nieuwe vaardigheden voor de 21e eeuw, of voor het aangaan van andere persoonlijke uitdagingen die passen bij het kind.

De dienstverlening van ons is gebaseerd op hoogwaardige technologie. Wij zijn het grootste digitale onderwijsplatform met momenteel meer dan 2.000 basisscholen, 180.000 leerlingen, 10.000 leerkrachten en 130 eigen professionals. Wij hebben de ambitie om de ingezette verandering in het onderwijs te versnellen. Wij willen persoonlijk en verbonden onderwijs in het klaslokaal werkelijk mogelijk maken en daarmee een sterke verbetering van het leerresultaat realiseren.

We noemen dit: Connected Learning.

Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage