Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.159 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Mobile development bij een start-up cloud software in Nijmegen

Solliciteren op de stage: Mobile development bij een start-up cloud software in Nijmegen

Stage gegevens

Locatie(s) : Nijmegen
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 17 mei 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Ben jij klaar voor een dynamische en leerzame stage bij een start-up in cloudsoftware?
Wij zoeken voor de periode februari-juli 2016 een Mobile Developer die ons development-team komt versterken. We hebben een uitdagende opdracht voor je klaarliggen voor een nieuwe app. Reageer snel om meer te weten te komen!

Wij bouwen software voor rijscholen
Met ons systeem kunnen rijscholen de planning, leerlingen, administratie en instructeurs in één online softwarepakket beheren. Met een groot aantal krachtige functies zijn wij geschikt voor kleine rijscholen, rijscholen met personeel en franchise-rijscholen. Wij zijn samen met rijschoolhouders ontwikkeld. Rijscholen van ieder formaat hebben meegedacht aan de functies met als doel iedere dag praktischer en prettiger werken. Keer op keer ontvingen wij handige tips om verder te verbeteren. Onze rijschoolsoftware is het beste aangesloten op de praktijk.

Waar kom je terecht?
In een team van designers en developers ontwikkel je mooie software. Voor front-end development gebruiken we Javascript met React en Redux. Voor de backend Ruby, Clojure of Elixir.

Wie ben jij?
Jij bent geen code klopper die alleen specs volgt maar ziet het grotere plaatje. Je begrijpt waar gebruikers van onze software behoefte aan hebben en bedenkt hiervoor mooie en gebruiksvriendelijke oplossingen. Je schrijft schone elegante code, makkelijk te lezen en te onderhouden.

Kortom, je bent al even (hobbymatig) aan het programmeren en zoekt een next-step. Op het gebied van kennis hebben we je veel te bieden, in een leuke werkomgeving haal je het maximale uit jezelf en combineren we je stageopdracht met andere wisselende technische uitdagingen.

Met de trein of op de fiets?
Als je in Nijmegen woont kun je op de fiets, wij zitten vlak bij het centraal station en het stadscentrum. We zijn trouwens Apple fans, jij ook?

Heb je interesse of wil je meer weten? Druk op de knop om te solliciteren.

Trefwoorden
Agile, BDD, ClojureScript, Elixir, ECMAScript 6, ES2015, Emacs, Flux, Functioneel programmeren, Immutable, Javascript, Leiningen, Mocha, Om, Phoenix, RSpec, React, Redux, Ruby on Rails, TDD, Unit testing, User experience (UX), Nijmegen, VIM

Vereisten

 
Belangrijkste is dat je een grote passie hebt in software development. Ervaring in Javascript, Mobile development, Ruby en API's zijn een pré.
   

Trefwoorden

agile  programmeur  programmeren  nijmegen  ruby on rails  apps  app development  mobile apps  mobile app developer  developer  software development  software ontwikkelaar  webdeveloper  javascript  api  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: hoger dan 400
Startdatum: Per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Mobile development bij een start-up cloud software in Nijmegen
   

Bedrijfsprofiel

 
Met onze software kunnen rijscholen de planning, leerlingen, administratie en instructeurs in één online softwarepakket beheren. Met een groot aantal krachtige functies is onze software geschikt voor kleine rijscholen, rijscholen met personeel en franchise-rijscholen. Wij zijn samen met rijschoolhouders ontwikkeld. Rijscholen van ieder formaat hebben meegedacht aan de functies van ons met als doel iedere dag praktischer en prettiger werken. Keer op keer ontvingen wij handige tips om verder te verbeteren. Onze rijschoolsoftware is het beste aangesloten op de praktijk.
   
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: