Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.263 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage (Web)design / Grafische Vormgeving in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 08 november 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn vanaf Februari 2017 op zoek naar een stagiaire (Web)design / Grafische Vormgeving in Amsterdam!

Designen met een doel!

Vanuit onze organisatie leren wij ondernemers hoe zij het internet beter kunnen inzetten en / of hoe zij überhaupt iets voor zichzelf op het internet kunnen starten. We bloggen, maken video's, geven seminars en webinars, verkopen verschillende cursussen en verkopen onze eigen software (Phoenix).

Onze organisatie is online groot en een bekende naam in onze markt maar offline zijn wij met een compact, creatief team. Op ons kantoor hangt een leuke sfeer en wordt er op een ontspannen manier hard gewerkt aan niet alledaagse dingen.

We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis (afgelopen jaren zijn we naar Marrakech, België, Frankrijk, Kreta, California en Florida geweest!), bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfsborrels, brainstormsessies (geen idee is te gek), event- en seminarbezoeken, bedrijfsuitjes enzovoorts. 

Wat doen we? Mensen omver blazen met Phoenix!

Wij bouwen enerzijds websites op maat en anderzijds ontwikkelen wij door aan ons Phoenix Systeem. Dit kun je zien als een kant-en-klare tool (CMS) waarmee een ondernemer zonder technische kennis een professionele website kan maken / beheren welke goed scoort in Google (SEO) en ook goede resultaten (Conversie) oplevert.

Converterende templates!

Dat werkt o.a. met kant-en-klare templates welke wij ontwikkelen op basis van bewezen resultaat (conversie). Voor elk soort pagina / doel (home, blog, opt-in (voorbeeld), productverkoop (voorbeeld), events, webinars (voorbeeld), offerte aanvragen (voorbeeld) etc.) ontwikkelen we ideale templates die plug and play te gebruiken zijn. Zo begint een gebruiker altijd met een bewezen eindresulaat en past simpelweg de inhoud / stijl aan.

 

Enkele websites die wij onlangs hebben ontwikkeld:

Albert Sonnevelt | I love growing marijhuana (we horen je denken... ;)) | Talentfirst | Wijzer over de basisschool | Breiclub | Floralist | Mecklenfeldtuinen 

That’s where you come in!

Vanaf februari 2017 zijn wij dus op zoek naar een webdesign / grafische vormgeving stagiaire.

Je zult je enerzijds bezig houden met maken van designs voor ons eigen websitesysteem (denk aan de website templates en design elementen in de websites) voor internet ondernemers en daarmee leer je in de praktijk wat daadwerkelijk belangrijk is bij effectief webdesign. Wij denken namelijk vanuit effectiviteit en we voegen jou designs toe aan het systeem zodat deze meteen op honderden websites tegelijk gebruikt zullen worden. Wij kunnen precies doormeten hoe goed je designs het doen en dat is uitermate leerzaam!

Daarnaast zul je ook meedraaien in de organisatie en losse designopdrachten voorbij zien komen. Denk hierbij aan logo-, huisstijl- en productdesign voor onze eigen producten en soms voor onze maatwerk opdrachten.

Stageopdracht?

Binnen de wereld van webdesign en internet marketing zijn er talloze stageopdrachten te bedenken. Wij geloven in het ontwikkelen van ieders eigen talenten en kijken daarom graag naar jou interesses en ambitie. Op die manier kunnen we samen met jou een stageopdracht uitwerken die goed bij je past.

Vereisten

 
Jij:
  • Bent enthousiast en leergierig
  • Hebt ervaring met / interesse in webdesign en online marketing
  • Hebt ervaring met / interesse in mobile responsive / adaptive webdesign
  • Hebt interesse in de psychologie achter / effectiviteit van webdesign
  • Doet een HBO/WO opleiding Design, Multimedia, Grafische Vormgeving;
  • Bent goed thuis in grafische software zoals Photoshop, Illustrator etc
  • Bent woonachtig in Amsterdam of in de nabije omgeving
Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij je ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie en designs maken die daadwerkelijk impact kunnen hebben in de praktijk?

Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken als designer!

   

Trefwoorden

webdesign  design  webdesigner  grafische vormgeving  grafisch ontwerper  stage design  design stage  online marketing en webdesign stage  webdesign stage amsterdam  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 300
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Vanuit onze organisatie leren wij ondernemers hoe zij het internet beter kunnen inzetten (internet marketing technieken) of hoe zij überhaupt iets voor zichzelf op het internet kunnen starten. We bloggen, maken video's, geven seminars en webinars (online uitzendingen) en verkopen verschillende internet marketing cursussen.
Wij zijn online groot en hebben een bekende naam in onze markt maar offline zijn wij met een compact, creatief team. Op ons kantoor hangt een leuke sfeer en wordt er op een ontspannen manier hard gewerkt aan niet alledaagse dingen.
We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis, bedrijfsborrels, samen lunchen, brainstormsessies (geen idee is te gek), event- en seminarbezoeken, bedrijfsuitjes enzovoorts.
   
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Amsterdam

Marketing & Communicatie stage
Amsterdam
Recruitment stagiair(e)
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Stage Commercieel Medewerker Binnendienst
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Stage Logistiek Juice Promotions
Amsterdam
Assistent Operationeel manager op top locatie!
Amsterdam