Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire Uitzendbureau in Nijmegen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Nijmegen
Branche : Uitzendorganisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 26 september 2016
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Personeel en organisatie
» Administratief
   

Omschrijving stageplaats

Als stagiair verwachten wij dat je ondersteuning biedt aan onze vaste mensen. Je draait mee in het bestaande werkproces en wordt verwacht hier kritisch naar te kijken. Je denkt mee over op te zetten wervingsacties en ons social media beleid. Je werkt met moderne recruitmentsoftware en haalt daar uit wat er in zit. Je vaste aanspreekpunt is altijd in de buurt om zaken samen te bespreken. Wekelijks is er een overleg waaraan je deelneemt. Uiteraard zorgen wij dat er ruimte is voor de uitvoering van je stageopdracht.

Vereisten

 
Je volgt een HBO opleiding in één van de volgende richtingen; Commercieel, Economie, Marketing, Personeel en arbeid, Human Resource, etc. en bent op zoek naar een (meewerk) stage. Commerciële of administratieve ervaring is een pré. Je bent in ieder geval een aanpakker, communicatief ingesteld en leergierig.
   

Trefwoorden

meeloopstage  hbo ce marketing small business retailma  uitzendbureau  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een kleine, professionele organisatie. De verloning van onze medewerkers wordt verzorgd door een zusterorganisatie die NBBU lid is en voldoet aan de NEN4400 normering. Een stagiair krijg bij ons de ruimte voor het uitvoeren van de (onderzoeks) opdracht van de opleiding, maar wordt ook geacht mee te draaien in het werkproces. Hoeveel onder jouw verantwoordelijkheid gaat vallen, heb je zelf in de hand. Je hebt een vaste interne begeleider. Ons kantoor is in Nijmegen, op loopafstand van het station.
   
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: