Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.259 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online marketing stagiair gezocht in Den Haag


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Uitzendorganisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 01 december 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Beschrijving

Wij zijn voor het komende half jaar op zoek naar stagiaires die onze online marketing strategie in de markt kunnen zetten. Wij leren jou alles over online marketing, hoe je resultaat kan behalen met het internet en hoe je een bedrijf online in de markt zet. Online marketing is de toekomst en steeds meer bedrijven gaan dit inzien. De vraag naar goede online marketeers wordt dan ook steeds groter.

Binnen de stage gaan wij jou alles leren van zoekmachine optimalisatie tot linkbuilding en van leadgeneratie tot conversieoptimalisatie.
Ben jij een leergierig persoon en wil je je graag specialiseren op het gebied van online marketing? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Jouw werkzaamheden binnen de stage
Als online marketing meewerkstagiaire ga je onze website SEO optimaliseren. Je hebt interesse in online marketing en je bent op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen. Wij streven ernaar om bij zoekresultaten hoog weergeven te worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met een jong en enthousiast team onze online marketingstrategie uit te voeren. Daarnaast geven wij jou de ruimte om zelf met ideeën te komen en te mogen uitvoeren, zodat wij online nog beter vindbaar zijn in de zoekresultaten voor studenten en werkgevers.

Over ons
Wij zijn een studentenuitzendbureau gevestigd in Den Haag.

Onze database, gevuld met MBO, HBO en WO studenten, is een uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten. Met deze database weten wij hét talent van morgen vandaag in huis te halen. Op deze manier werven en selecteren wij geschikte studenten in lijn met de strategie en doelstellingen van een onderneming of organisatie.

Vereisten

 
Jouw profiel
• Je bent een HBO (eventueel MBO) student bij voorkeur in de richting van marketing, communicatie of digitale media;
• Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar;
• Je stage duurt 3 tot 6 maanden (andere termijn is bespreekbaar);
• Je hebt affiniteit met online marketing;
• Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
• Je bent enthousiast, proactief en een teamspeler;
   

Trefwoorden

stage online marketing  seo marketing  marketing communicatie  marketing communicatie social media  internet marketing  social media  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Begin 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een studenten bureau met kantoren in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle en Den Haag zijn we een landelijke speler. Onze database, gevuld met HBO’ers en universitaire studenten, is de meest uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten. Daarnaast kijken we ook steeds brutaler over de landsgrens heen. Met als uitvalsbases kantoren in Brussel en Londen, gaan we er alles aan doen om op onze eigenwijze manier ook Europa te veroveren...
   
Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: