Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.276 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

ICT Support Stagiaire in Delfzijl


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Delfzijl
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 10 juni 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

IT Helpdesk Stagiaire

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers die vragen en/of problemen hebben met hard- en software op hun werkplek. Meldingen komen telefonisch en per e-mail binnen waarbij je probeert in eerste instantie zelf problemen/vraagstukken op te lossen. Indien nodig zet je de melding door naar een collega binnen de IT afdeling.

Naast support op afstand, ondersteun je ook op de werkplek. Bijvoorbeeld met de installatie van printers, desktop, randapparatuur en software.

Jouw positie binnen onze organisatie

Onze afdeling IT bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en is onderverdeeld in 4 deelgebieden namelijk, Infrastructuur-, Functioneel- en Technisch applicatiebeheer en de Servicedesk. Centraal in onze IT strategie is de focus op de business, klanten en leveranciers. Allen gericht op één doel, om hen te voorzien van de modernste (online) technologieën. Geen uitdaging is ons te groot! Dit blijkt uit het feit dat we onlangs ons eigen ERP System op holding niveau hebben geïmplementeerd. Om deze uitdagingen tot een succes te maken, vragen wij ambitieuze en getalenteerde IT-ers die de taal spreken van de business, en die graag onderdeel willen zijn van een internationaal opererende IT organisatie. De verschillende IT teams bestaan uit jonge IT professionals waarvan het merendeel middels ons traineeship is ingestroomd en opgeleid.

Wat kunnen wij jouw bieden?

Als stagiair zal je direct samenwerken met zowel collega’s van de IT-afdeling en afhankelijk van de opdracht ook met collega’s van de commerciële afdeling. Gedurende je stage zal één van de collega’s van de afdeling IT je begeleiden. De stage heeft een duur van 5 maanden (afhankelijk van de beschikbaarheid van de student). Deze periode geeft je voldoende tijd om goed in onze organisatie te groeien.

  • Naast een interessant takenpakket en een uitdagende werkomgeving, is er ook sprake van een stagevergoeding, € 250,-.
  • Verder biedt het bedrijf ook enkele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eigen supermoderne sportschool waarvan je kosteloos gebruik kunt maken.
  • Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om je opdracht zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.
  • Bovendien kan je stage een springplank zijn naar een carrière binnen onze organisatie.

Vereisten

 

Jouw profiel als IT Helpdesk Stagiaire:

  • ICT opleiding op MBO niveau 4, BBL of BOL, HBO AD of HBO;
  • Je bent klant- en oplossingsgericht;
  • Het is een pré wanneer je pc tevens je hobby is.

Wat bieden wij?

  • Stagevergoeding van € 250,- bruto
  • Gratis gebruik van onze sportschool
  • Eigen werkplek met pc en telefoon

Wil jij bij ons stagelopen? Solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   

Trefwoorden

ict stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: € 250
Startdatum: September 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een grote, internationale handelsonderneming. Wij opereren in de fascinerende wereld van WorldWide Trading in luxe consumentengoederen. Hierbij moet je denken aan drank, parfums, cosmetica, drogisterijartikelen en farmaceutische producten.

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met verschillende locaties in Nederland, waaronder onze locaties in Groningen, Delfzijl en Amsterdam. Wij zijn in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt, met een omzet van meer dan 1 miljard in 2014. Om de groei van ongeveer 15% per jaar te kunnen voortzetten, zijn wij op zoek naar talentvolle collega's!
   
Plaats: Delfzijl - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Delfzijl

HR Stagiair(e)
Delfzijl