Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.263 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online marketing stage (hartje centrum) in Rotterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 07 juni 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s!

De hypotheekmarkt is continu in beweging en er gaat geen dag voorbij of het komt voor in het nieuws. De markt is zeer groot en kent ontzettend veel verschillende stakeholders. Dit leidt er soms toe dat de consument door de bomen het bos niet meer kan zien. Via onze nieuwe website willen wij de consumenten gaan helpen bij het vergelijken, zelf kiezen en afsluiten van een hypotheek. 

Organisatie

Wij zijn een jonge en platte organisatie waarin afgestudeerde bachelorstudenten en masterstudenten samenwerken met professionals en ervaren internetondernemers (ca. 15 fte). Geen beperkende bureaucratie, maar een vlot werkende organisatie. Korte communicatielijnen, snelle feedback en open discussies kenmerken ons. Bij ons staan klanttevredenheid en perfecte service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om op een betere en persoonlijkere manier te werken dan andere organisaties.

Beknopte functieomschrijving

Een fantastische stageplek bij een sterk groeiende onderneming. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het promoten van de nieuwe revolutionaire hypotheektool. Ben jij ondernemend, prestatiegericht, marketinggericht, innovatief, sociaal en representatief? Dan zoeken wij jou!
De inhoud van de stage hangt af van je ervaring en studieachtergrond. Er zijn voldoende en verschillende stagemogelijkheden beschikbaar. Uiteraard is het belangrijk dat je kennis en ervaring gaat opdoen, maar je motivatie, werkhouding en ambitie om te leren zijn het belangrijkst.

Momenteel zijn wij hard op zoek naar een ambitieuze (online) marketing & sales stagiair.

Binnen deze stageondersteun je in de breedste zin van het woord de Online marketing & Sales van het nieuwe hypotheekconcept. Naast de operationele (marketing en sales-) werkzaamheden gerelateerd aan het functioneren in de beroepspraktijk als aspirant marketeer, dien je mee te denken op strategisch niveau. Je zult adviezen uiteenzetten, welke je indien mogelijk direct in de praktijk brengt. Aan de hand van de geformuleerde marketing/marketingcommunicatie doelstellingen zal bijvoorbeeld een marketingbeleidsadvies en implementatie daarvan worden geschreven. Wij ondersteunen jou bij alle werkzaamheden met onze kennis en ervaring. 

Begeleiding en werkplek

We zijn gevestigd in het Groot Handelsgebouw, direct naast Rotterdam Centraal. De begeleider heeft een academische achtergrond en werkervaring als Management Consultant en zal dagelijks contact hebben met de stagiair(e). Naast het gebruik van de schommels, tafelvoetbal en het dakterras, krijg je natuurlijk ook een volwaardige werkplek.

Wijze van solliciteren

Wij vragen je een korte e-mail met daarin je C.V. en motivatiebrief te sturen. Aan de hand van je motivatiebrief en C.V. zullen we je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het eventuele kennismakingsgesprek besteden we aandacht aan de organisatie, de aard van de werkzaamheden, de werkplek, vergoedingen en arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je tijdens het gesprek natuurlijk een betere indruk van de organisatie en de sfeer op de werkplek.

Vereisten

 
Vaardigheidseisen

Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede werkhouding en ambitie om continu te leren. Ben je daarnaast een ondernemende topper die van aanpakken houdt, zowel zelfstandig als in een team wilt werken, een proactieve houding heeft en risico’s durft te nemen en je creatieve ideeën wilt uiten, ga dan aan de slag bij hypotheek . net. Onze ideale nieuwe stagiair(e) collega volgt een derdejaars Bachelor/HBO opleiding, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om in een team te werken aan een nieuw product. 

   

Trefwoorden

commercieel  marketing  online marketing  online communicatie  stage online marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: In overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie is gevestigd in het Groot Handelsgebouw, direct naast Rotterdam Centraal. Wij zijn een jonge en platte organisatie waarin afgestudeerde bachelorstudenten en masterstudenten samenwerken met professionals en ervaren internetondernemers (ca. 15 fte). Geen beperkende bureaucratie, maar een vlot werkende organisatie. Korte communicatielijnen, snelle feedback en open discussies kenmerken ons. Bij ons staan klanttevredenheid en perfecte service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om op een betere en persoonlijkere manier te werken dan andere organisaties.
   
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: