Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.210 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Marketing en communicatie stage 32-40u in Utrecht

02 september 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Onze organisatie ontwikkelt, optimaliseert en beheert websites en web-applicaties voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn tevens gespecialiseerd in online marketing en het online positioneren van producten en diensten, aangevuld met professionele copywriting en functioneel design.

 

Als stagiair (online) marketing en communicatie ondersteun je de marketeer bij het opzetten en uitvoeren van het online marketingbeleid voor hoofdzakelijk onze zusterorganisaties; Baanmakelaar BV en Singel Personele Diensten.

Baanmakelaar is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het vervullen van vacatures op mbo-niveau 1 t/m 4 in de sectoren bouw, onderhoud en techniek. Baanmakelaar werkt met verschillende vacaturesites. Deze websites worden ontwikkeld, beheerd en in de markt gezet door onze organisatie.

Singel Personele Diensten is een specialist op het gebied van payrolling (het juridisch werkgeverschap van bedrijven overnemen). De dienstverlening van Singel is in hoge mate gedigitaliseerd en de organisatie houdt haar klanten en relaties regelmatig op de hoogte van wet- en regelgeving door middel van mailingen. De ondersteunende systemen, online marketing en externe communicatie van Singel worden verzorgd door ons.

Samen met de online marketeer ga jij via verschillende marketingkanalen, en met diverse marketingmiddelen, op zoek naar onze belangrijkste doelgroep - aanbieders van vacatures en werkzoekenden in de specifieke branches. Daarnaast werk je mee aan de (online) branding en positionering van onze merknamen.

Vereisten

 

Als stagiair (online) marketing en communicatie ben je bekend met:

  • Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn)
  • Het schrijven van wervende webteksten voor o.a. landingspagina's en nieuwsbrieven
  • Het schrijven van redactionele teksten
  • E-mail marketing
  • Kennis van Search Engine Optimization (SEO) is een pré
  • Kennis van SEA is een pré
   

Trefwoorden

marketing  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Maart 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie ontwikkelt, optimaliseert en beheert websites en web-applicaties voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn tevens gespecialiseerd in online marketing en het online positioneren van producten en diensten, aangevuld met professionele copywriting en functioneel design.


Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage