Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Webredacteur/journalist in Haarlem


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Haarlem
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 13 januari 2017
Soort werk : » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Kan jij knettergoed schrijven? Veel zeggen met weinig woorden? En heb je een creatief brein waar we u tegen zeggen? Dan hengelen we jou graag binnenboord! Van leuke acties op de website, het schrijven van artikelen tot het bijwonen van congressen, als stagiair op de redactie bij ons verveel je je geen moment.

Je mag bij ons nieuwsberichten en artikelen schrijven, interviews houden, content beheren, meedenken over acties, meedenken over contentstrategie en mee naar interessante congressen en evenementen. 

Je komt terecht in het hart van de bedrijvigheid in Haarlem. Bij een jong, enthousiast en gedreven team. Gezellige lunches eindigen veelal in een potje tafelvoetbal en op vrijdag gaat de Xbox aan in de ‘VrijMiBo-kamer’.

Vereisten

 

We zoeken een enthousiaste collega die staande blijft tijdens onze gezellige lunches en maandelijkse vrijdagmiddagborrels. Daarnaast verwachten wij:

  • dat jij een hbo-studie doet in de richting van journalistiek of communicatie; 
  • dat je gevoel voor taal hebt; 
  • dat je enige ervaring hebt met het schrijven van artikelen; 
  • dat Google geen geheimen voor jou heeft (ervaring met wordpress is een pré); 
  • en een grote glimlach.
   

Trefwoorden

redactie  journalist  inkoop  schrijven  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: € 250
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Het bedrijf is een nieuwsplatform voor inkopers. Dit vak klinkt nu misschien nog wat vaag, maar tijdens deze stage zal je erachter komen dat dit beroep een boeiend nieuwsveld is. Van corruptie en fraude, tot grondstoffen en duurzaamheid. De scope is erg breed. Wij dompelen je onder in de wondere wereld van inkoop en aanbestedingen.

Je komt terecht in het hart van de bedrijvigheid in Haarlem. Bij een jong, enthousiast en gedreven team. Gezellige lunches eindigen veelal in een potje tafelvoetbal en op vrijdag gaat de Xbox aan in de ‘VrijMiBo-kamer’.
   
Plaats: Haarlem - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: