Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Maximaal carrièrebeurs zoekt kleurrijk talent! in Rotterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Rotterdam
Branche : Maatschappelijke dienstverlening
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 12 januari 2017
Soort werk : » Recreatief / Sport / Tourisme
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
Maximata

Omschrijving stageplaats

Wij organiseren kleurrijke evenementen en verschillende inspiratie netwerk- en carriere-events voor kleurrijke talenten, zzp'ers, zakenvrouwen en kleurrijke ondernemers.

Meer info kun je lezen op: www.colourful-business.com / www.colourful-business.nl

De focus van ons stichting ligt dan ook primair bij het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van kleurrijke concepten en ideen en het aangaan van allerlei samenwerkingen zodat we het hele jaar door allerlei interessante verbindingen met het ondernemersveld tot stand kunnen brengen, wat interessant is en inpirerend werkt voor een breed kleurrijk ondernemers groep en jong professionals.

Colourful business staat voor verbinden-ontmoeten-inspireren- kennis delen en business gunnen. verzorgen van ontmoetingsplekken waarbij kansrijke kleurrijke jongeren, ondernemers en het bedrijfsleven elkaar vinden om culturen en kennis met elkaar uit te wisselen.

Wij organiseren ieder jaar verschillende soorten evenementen.

Deze stage biedt je echte leerervaring op zowel cultureel als zakelijk vlak en je krijgt volop de mogelijkheid echt te leren en te ervaren met grote projecten. Optimale voorbereiding voor je toekomstige werkcarrière.
Wij hebben geen winstoogmerk en wordt gerund door jonge culturele ondernemers met een maatschappelijk hart.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons en wil je een keer komen kijken wat wij doen, stuur dan je motivatie om een dag mee te draaien bij één van onze events. Wil je weten welke events, kijk dan op: www.maximata.nl


Stagevergoeding

Wij bieden een stagevergoeding aan afhankelijk van je ervaring, leeftijd, duur stage en opleiding. Een rijbewijs is geen vereiste, maar wel handig.

Aanvullende eisen/extra informatie
Studenten kunnen gedurende het hele jaar zich melden voor een kennismakingsgesprek.
Na een positieve kennismakingsgesprek kan de student een aanvang maken met de stage. Stageopdrachten worden altijd opgesteld samen met de student.

VOOR STAGIAIRES HEBBEN WIJ PER DIRECT PLAATS EN JE HOUDT JE DAN BEZIG MET DE VOLGENDE WERKZAAMHEDEN:

· promotie en marketing concept optimaliseren

· contact leggen met sponsors en fondsen

· contact leggen met vertegenwoordigers doelgroepen

· contact leggen met bedrijfsleven en onderwijs

· uitwerken nieuwe creatieve concepten

· algemene event organisatie waaronder voorbereidende werkzaamheden, ondersteuning bij website- en promotie optimalisatie

Vereisten

 
Omschrijving
De stageopdracht omvat het A tot Z organisatie van kleurrijke evenementen op het gebied van cultuur als ook zakelijk. Je leert contact te leggen met diverse doelgroepen, onderhandelingen te voeren met sponsors als deelnemers, research te doen, voorbereiden van programmaonderdelen alsook het bedenken van nieuwe concepten. Voor enkele culturele en zakelijke evenementen zoeken we ambitieuze, creatieve, leergierige doorzetters die zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen werken.

Voor beide evenementen gaat onze voorkeur uit naar studenten op HBO en WO niveau die cultureel en commercieel en resultaatgericht gedreven zijn. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. Zo krijg je 1 dag in de week gelegenheid om aan je stageverslag te werken.
   

Trefwoorden

commercieel  communicatie  media  event  creatief  ondernemend  entertainment  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst | » Gedrag en Maatschappij | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving | » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: per direct voor 3 tot 5 dagen in de week
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   
   
Bedrijfsnaam: Maximata
Plaats: Rotterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: