Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketing en communicatie bij veilinghuis in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 09 januari 2017
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

Omschrijving stageplaats

Er is ruimte voor een stagiair(e) bij ons Amsterdamse veilinghuis. We zoeken iemand die ons wil ondersteunen bij de vermarkting van de door ons veilinghuis aangeboden producten. Interesse in communicatie en marketing, kennis van social media, maar ook de inzet van database-management zijn daarbij belangrijk. Van een stagiair(e) die bij ons stage loopt, verwachten we professionele betrokkenheid. Je maakt volledig deel uit van het werkproces bij ons bedrijf met bijbehorende verantwoordelijkheden. Je leert veel, maakt bijzondere dingen mee, en bouwt aan een interessant netwerk. Ben je een betrokken persoon, met ambitie in marketing en communicatie, dan kun je bij ons een interessante en nuttige stageperiode doorlopen. Leuke aspecten van de stage zijn o.a. ons kantoor in de Amsterdamse binnenstad en het kijkje in de Amsterdamse vastgoedwereld dat de stage je biedt. De minimale lengte van de stage is 3 maanden.    

Vereisten

 

inzet, communicatieve vaardigheden, brede inzetbaarheid, betrokkenheid, kennis van en ervaring met gebruik van Social Media, kennis en ervaring met de programma's van Microsoft Office

   

Trefwoorden

vastgoed  vastgoed en makelaardij  veiling  commercieel administratief  marketing communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: 200
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf is een Amsterdams Veilinghuis dat vastgoed verkoopt. Wij verzorgen zowel vrijwillige als executoriale veilingen en verkopen zowel aan de professionele handel als de geïnteresseerde particulier en belegger. Ons bedrijf bestaat sinds 1860 en werkt nauw samen met makelaars, notarissen en banken.
   
Bedrijfsnaam: Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: