Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Expeditiemedewerker in Zaandam

06 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Zaandam
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Logistieke dienstverlening
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn een internationaal expeditiebedrijf. Voor de vestiging in Zaandam zoeken wij een stagiair voor werkzaamheden (laden , lossen , orderpicking etc etc) in onze loods.
   

Vereisten

 
MBO , gezond verstand , pro-aktief , collegiaal , humor en nauwkeurig.
   

Trefwoorden

logistiek loods magazijn stage zaandam  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Distributie / Transport & Logistiek
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direkt/Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een logistiek dienstverlener met de hoofdvestiging in Prato (Toscane) ItaliŽ. Wij hebben een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen en aangesloten agenten. Wij in Zaandam geloven in praktische oplossingen die afgestemd zijn op de wensen van de klant. Flexibiliteit, korte communicatielijnen en met de klant meedenken zijn voor ons voorwaarden die er toe doen! Wij zijn gevestigd nabij goede uitvalswegen in de directe omgeving van Amsterdam. De haven van Amsterdam en de luchthaven Schiphol liggen op steenworp afstand. Tevens is er een zeer goede aansluiting op de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Of u nu 1 kg of 200.000 kg te vervoeren heeft, import of export, binnen Europa of naar de andere kant van de wereld, producten die in een douaneloods opgeslagen moeten worden, gesorteerd, omgepakt en verder in of buiten Nederland gedistribueerd moeten worden..

Plaats: Zaandam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage