Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.214 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online Marketing Stage in Den Haag

30 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Is het schrijven van teksten een passie voor jou en weet jij de aandacht van de lezer te trekken? En is Online Marketing iets wat jou fascineert en ook graag meer over wilt leren? Dan hebben wij per direct een Online Marketeer stage beschikbaar!

Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit het opzetten van concepten voor (nieuwe) websites en/of campagnes voor onze klanten. Hieronder valt bijvoorbeeld het schrijven en redigeren van informatieve of commerciele teksten voor allerlei communicatiedoeleinden. Onze focus ligt voornamelijk op online werkzaamheden zoals het opzetten van campagnes voor SEO (Zoekmachine Optimalisatie), SEA (Google Adwords) en Social Media. Ook het schrijven van blogs en persberichten kan tot een van jouw taken behoren.

Jij zal werken op de online marketing / communicatie afdeling. Als content specialist zal jij actief meewerken aan het structureren van websites/blogs en de invulling daarvan. Je helpt mee met het bepalen van de strategie, voert analyses uit en vertaalt deze naar directe acties.

Het is voor deze stage essentieel dat je teksten kan schrijven voor websites die grammaticaal perfect zijn. Creatief schrijven is voor jou ook geen probleem!

Onder onze begeleiding krijg je de mogelijkheid om zelfstandig te werken en ook jouw eigen competenties te verbeteren en door te ontwikkelen. Tevens bieden wij jou ook de mogelijkheid om meer kennis op te doen op het gebied van online marketing. Bijvoorbeeld meehelpen bij specifieke projecten zoals een social media campagne opzetten of het inrichten van een website.

Wij vinden het belangrijk dat jij tijdens jouw stage bij ons de gewenste ervaring kan opdoen in een jong, gezellig en resultaatgericht team waarbij jouw ontwikkeling en de resultaten voor onze klanten centraal staan.


Lijkt dit iets voor jou? Reageer dan snel! 

Stuur je CV & Motivatiebrief naar info@vaigomedia.com 

Vereisten

 

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn op zoek naar iemand die gevoel heeft voor taal, resultaatgericht, leergierig en accuraat is, mooie en aansprekende teksten kan schrijven en vaardig is met computers. Zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Journalistiek, Communicatie of Commerciele opleiding.
  • Affiniteit met internet & copywriting Hiermee bedoelen we foutloze schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent creatief maar ook efficiënt. Zo zien we bijvoorbeeld graag dat je één tekst op maximaal niveau doet dan tien teksten op matig niveau.

Wat bieden wij? Als jij bij ons stage wilt lopen, kan je het volgende van ons verwachten:
  • Uitdagende stage waarbij je veel leert over online marketing, met name Search Engine Optimization (SEO) en sociale media.
  • Een plezierige informele werksfeer;
  • Een dynamische, creatieve werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Enthousiaste collega’s met veel vakkennis;
  • Meer leren over online marketing zoals SEO & SEA
  • Stagevergoeding is mogelijk!
   

Trefwoorden

copywriter  seo copywriter  zoekmachine marketing  seo  sea  artikelen schrijven  contentwriter  contentspecialist  tekstschrijver  seo tekstschrijver  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct is mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Vaigo Media is een online marketingbureau, gespecialiseerd in webdesign, websites, webshops en SEO. Hierbij willen ze bedrijven helpen om online meer progressie te maken en de naamsbekendheid te vergroten. Wij leveren diensten als complete Wordpress websites, met name de opbouw en de ontwikkeling daarvan en werken met Magento webshops en zoekmachine optimalisatie.


Bedrijfsnaam: Vaigo Media
Plaats: 's-Gravenhage - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Den Haag

Programmeur
Delft
Meeloopstage Junior Consultants
Voorburg
Market Researcher
Den Haag
Maken van iOS app voor webshop
Den Haag
Innovatief Product ontwikkelen
Den Haag