Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.235 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Creatieve crossmedia, (online) marketing en e-comm in Amersfoort

30 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amersfoort
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » € 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Online marketing en e-commerce worden een steeds belangrijker onderdeel van het bedrijfsleven. Ben jij die creatieveling die techniek en marketing graag combineert? Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren, die je op school niet leert? Dan is Uitgeverij Scala op zoek naar jou.

Als stagiair(e) bij de afdeling (online) marketing en e-commerce werk je continu aan de optimalisatie van de online activiteiten van onze merken. Of dat nu op social media, onze eigen websites of de webshop is.

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een aantal merken en zorgt ervoor dat deze online altijd up-to-date zijn, verkrijgbaar zijn in onze webshop en eruit springen op social media. Je werkt mee aan de online marketing via social media, helpt bij het optimaliseren van de vindbaarheid in Google en je kunt je creativiteit kwijt bij het maken van online uitgaven en banners.

Je staat vooraan in de rij om nieuwe ideeën uit te werken, zoals spontane filmpjes maken (vloggen), de mogelijkheden van een app uitzoeken of het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden in de webshop. Verder kun je samenwerkingen opzetten met derden en lever je een bijdrage aan beurzen. Ook word je onderdeel van een scrumteam waarbij je in een team aan een einddoel werkt.

Tijdens je stage krijg je een eigen opdracht mee, het is ook mogelijk een meer uitgebreide afstudeeropdracht uit te voeren. Je werkt zelfstandig, met ondersteuning van een ervaren coördinator.

Vereisten

 

Wie zoeken wij?

Je volgt een relevante HBO- of universitaire studie, bent secuur, georganiseerd, communicatief, zelfstandig en creatief. Je houdt van aanpakken, denkt in oplossingen en wilt veel ervaring opdoen tijdens je stage. Je hebt ervaring met marketing gerelateerde onderwerpen. Kennis van Photoshop, Wordpress en WooCommerce zien wij als een pre.

Bedrijfsprofiel

Uitgeverij Scala BV is een zelfstandige en innovatieve uitgeverij in Amersfoort die haar 9 merken in print, online en via de tablet uitgeeft. Het team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. We groeien tegen de economie in, omdat we special interest-merken uitgeven voor mensen met een passie en we de doelgroep begrijpen. Scala brengt mensen met een specifieke hobby samen en voorziet ze van relevante content via haar merken. We hebben dan ook als passion statement ‘Scala, deel(t) je passie’. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijscala.nl.

Bedrijfsgegevens

Scala BV Xenonweg 31 3812 SZ Amersfoort 033-4892900 www.uitgeverijscala.nl De duur van je stage kan in overleg, maar is bij voorkeur 20 weken.

Meer informatie of solliciteren? Neem contact op of stuur jouw motivatiebrief en CV t.a.v. mw. R. van Twillert, sollicitatie@uitgeverijscala.nl.

   

Trefwoorden

marketing  webredactie  media  online media  online marketing  marketing communicatie  wordpress  webdevelopment  internet marketing  crossmedia  uitgeverij  tijdschrift  social media  multimedia design  multimedia  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin juni 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Uitgeverij Scala BV is een zelfstandige en innovatieve Uitgeverij in Amersfoort die haar 9 merken in print, online en via de tablet uitgeeft. Het team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. We groeien tegen de economie in, omdat we special interest-merken uitgeven voor mensen met een passie en we de doelgroep begrijpen. Scala brengt mensen met een specifieke hobby samen en voorziet ze van relevante content via haar merken. We hebben dan ook als passion statement ‘Scala, deel(t) je passie’. Kijk voor meer informatie op www dot UitgeverijScala dot nl.

Bedrijfsnaam: Uitgeverij Scala BV
Plaats: Amersfoort - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage