Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Vormgever voor game ontwikkeling in Zutphen

Solliciteren op de stage: Vormgever voor game ontwikkeling in Zutphen

Stage gegevens

Locatie(s) : Zutphen
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 02 september 2016
Soort werk : » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
   

Omschrijving stageplaats

Let op dit is een stage vacature. Sollicitaties voor direct een vaste baan worden niet op gereageerd.

Deze functie is een zeer veelzijdige functie. Je voornaamste taak is het grafisch uitwerken van de materialen voor de misdaaddossiers. Denk hierbij aan het maken en bewerken van de plaats-delict foto’s, verdachtenprofielen, plattegronden en bewijsmaterialen. Maar ook het maken van de verhoorvideo's en het videomateriaal van de crime scene's. En het opmaken van de afbeeldingen voor de websites, de advertenties en de inhoud van de misdaaddossiers.

Vereisten

 

Jij kunt goed plannen en organiseren, maar ook goed omgaan met adhoc opdrachten. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent zeer creatief en kunt ‘out of the box’ denken. Je hebt een actieve werkhouding en absoluut geen 9-5 mentaliteit. Je hebt tenslotte nog een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en schrijft foutloos Nederlands. Tevens heb je affiniteit met spionage en misdaad (in de vorm van televisieseries en/of games). Je hebt kennis van en veel ervaring met :

-        Adobe Photoshop

-        Adobe Illustrator

-        HTML5

-        Adobe Indesign

Wat wij bieden
Wij zijn een dynamische organisatie die nog volop in ontwikkeling is en waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons is de klant altijd koning. De informele sfeer is goed. De medewerkers weten wat ze willen en gelijkwaardigheid is belangrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan kennisontwikkeling en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en werk naar je toe te trekken. Er wordt geluisterd naar jouw ideeën en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. Wij bieden zeer afwisselend werk, waarbij je van het begin tot het eind betrokken wordt.

Solliciteren
Alleen kandidaten die aan bovenstaand profiel voldoen, komen in aanmerking voor een kennismakingsgesprek. Onze insteek is de stageplek om te zetten in een vaste functie, daarom wordt je verwacht bij de sollicitatieprocedure een aantal programmeeropdrachten te volbrengen om te kunnen beoordelen wat je kennis en kwaliteiten zijn. Uiteraard zijn ook derdejaars stagiaires welkom.

   

Trefwoorden

grafisch vormgever  games  design  video editor  video montage  video content  videoproductie  adobe photoshop  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: begin februari
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Vormgever voor game ontwikkeling in Zutphen
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn marktleider op het gebied van interactieve en cross mediale misdaadspellen.
   
Plaats: Zutphen - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Grafisch vormgever interactieve games in Zutphen 18-10-2016
Challenge: developer web-based crime (FBI)databank in Zutphen 18-10-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: