Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Online marketing in Apeldoorn

27 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Apeldoorn
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij op zoek naar een stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en heb je een passie voor online marketing? Dan is Haardenexpert op zoek naar jou. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van luxe en sfeervolle producten, namelijk kachels en haarden. Om de website van Haardenexpert de grootste haardensite van Nederland te maken, zijn wij hard op zoek naar enthousiaste stagiaires voor minimaal 5 maanden. Wij hebben per direct meerdere stageplekken beschikbaar gesteld waarbij je actief meedenkt en meewerkt, binnen de afdeling Marketing en Communicatie, aan een doeltreffende online marketing strategie. Hierbij kom je veel in aanraking met de verschillende aspecten van zoekmachineoptimalisatie. Jouw inzet is ongetwijfeld van belang, want je levert een belangrijke bijdrage aan het succes van onze website! Ben jij in staat om onze doelgroep warm te maken voor onze producten? Dan ben je van harte welkom in ons team van haardenexperts.
   

Vereisten

 
· Een relevante opleiding (MBO of HBO). Denk aan Communicatie, Marketing of Journalistiek;
· Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een dosis creativiteit;
· Goede communicatieve vaardigheden;
· SEO, SEA, Word en HTML is geen onbekend terrein voor jou;
· Een proactieve en commerciële instelling ;
· Je bent zelfstandig en werkt graag hard;
· Ervaring met Magento is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk;
· Woonachtig in de omgeving van Apeldoorn of in het bezit zijn van een rijbewijs. Tevens ben je bereid te reizen met openbaar vervoer.
   

Trefwoorden

online marketing  marketing communicatie  marketing  stage online marketing  online marketing social media  online marketing stagiair  online marketeer  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Jan-feb 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De Haardenexpert van Nederland. In de afgelopen jaren hebben we ons bewezen als een betrouwbare haardenspeciaalzaak. We zouden kunnen zeggen: naast het verlenen van service en nakomen van afspraken verkopen we ook nog kachels en haarden! Haardenexpert B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van kachels, haarden en schouwen door heel Nederland. Onze adviseurs en installateurs hebben in de loop der jaren dan ook een enorme vakkennis opgedaan. Onze succesformule Wanneer koopt u een kachel of haard met succes? Als u na de levering van uw kachel kunt zeggen: "Beter had het niet gekund. We zijn dik tevreden! Een zaak waar we vertrouwen in hebben." Hier gaat natuurlijk nogal wat aan vooraf. Dit vertrouwen is niet te koop; dat moet je verdienen. Bij Haardenexpert zorgen we ervoor dat alle klanten dik tevreden zijn! Hoe we dit bereiken? Daar hoeven we geen ingewikkeld verhaal van te maken. Eigenlijk kunnen we het in enkele woorden samenvatten: Een gemotiveerd team van medewerkers met allemaal hetzelfde doel: Afspraken nakomen! Wat we beloven, doen we ook echt! We geven u maximale aandacht door goed te luisteren, om zodoende uw wensen te kunnen vertalen naar de praktijk. Als u uw keuzes heeft gemaakt, wordt dit keurig gespecificeerd op een overzichtelijke offerte. Hier zult u zien dat we een prachtig product bieden voor een reële prijs. Geen verleidende kortingen, maar meteen een scherpe prijs! Daar wij landelijke werken kunnen wij onze producten en diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Onze doelstelling is dan ook om u als klant betaalbaar te kunnen laten stoken! Ondanks dat wij op vrijwel ons gehele aanbod met zeer scherpe prijzen werken zijn we toch van mening dat een goede prijs alleen niets voorstelt als dit niet vergezeld gaat met overige vaak veel belangrijkere factoren zoals degelijke kwaliteit, betrouwbare service, complete informatievoorziening, objectieve advisering, snelle levertijden en oprechte klantvriendelijkheid. Wij beloven u geen perfectie maar garanderen u wel dat we in alle gevallen zullen streven naar een maximale invulling van bovengenoemde factoren en dat we er alles aan zullen doen om u als klant een zo goed mogelijke service en product te bieden zodat u ook op lange termijn een tevreden klant blijft.

Bedrijfsnaam: Haardenexpert
Plaats: Apeldoorn - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage