Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stageopdracht Marketing Communicatie in Venlo

28 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Venlo
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar nieuwe marketing of communicatietalenten om het team te versterken!

Algemeen
 • Startdatum: in overleg, bij voorkeur vanaf augtustus of september 2017 (stageplek voor februari is vervuld)
 • Aantal dagen: Minimaal 4 (indien het om een afstudeerstage gaat zijn dit 2 dagen voor je afstudeeropdracht en minimaal 2 dagen meedraaien in ons team. Dagen zijn in overleg flexibel in te delen)
 • Duur stage: Minimaal 5 maanden 
 • Locatie: Venlo

 

Over ons

Wij zijn een full-service internationaal online marketingbureau met een tweetal vestigingen in Nederland en Duitsland. We hebben diverse nationale en internationale klanten in diverse segementen. Ons bedrijf is een samenspel tussen jarenlange ervaring in internationaal ondernemen en nieuwe technische online mogelijkheden. Ons doel is om online marketing diensten zodanig in te zetten en te combineren dat onze klanten het beste resultaat krijgen en er online waarde gecreëerd wordt.

 

Je functie en verantwoordelijkheden

We zoeken iemand met een achtergrond/opleiding in de communicatie en/of marketing die van aanpakken weet. Je hoeft geen pro te zijn, want wij helpen je om pro te worden! We verwachten enige kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan het beheren van een Facebook bedrijfspagina of het adverteren via Google en/of Facebook. We bieden je volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en te leren.

Je werkzaamheden zullen tweedelig zijn;

(Afstudeer)opdracht

Enerzijds ben je bezig met het schrijven van je stageopdracht. Tijdens een afspraak kunnen we deze opdracht concreter maken en aan laten sluiten bij de wensen van zowel bij ons als je opleiding (ook afhankelijk van je soort stage)

Werkzaamheden voor ons 

Anderzijds maak je deel uit van ons team (van 8 personen) en werk je samen aan projecten en voert deze ook uit. Je wordt als stagiair(e) gezien als een voltallig lid van ons team van marketingprofessionals. Denk onder andere aan werkzaamheden zoals:

 • Uitvoeren van communicatiemanagement taken: denk aan het beheren van de facebookpagina van bedrijven of het bijhouden van de website.
 • Bedenken van (campagne) strategieën: in overleg met onze communicatiemanager denk je mee over de strategie voor de online communicatie en eventueel adverteren. Hoe kunnen we online adverteren inzetten om zoveel mogelijk nieuwe potentiële klanten te bereiken?
 • Analyseren en advies geven over het vervolgtraject: wat zijn de resultaten en hoe kunnen we dit nog verbeteren? Hiervoor maak je samen met onze marketingprofessional heldere analyses van de resultaten.

Je werkt vrijwel altijd met een online marketingprofessional (Nederlands dan wel Duitstalig) samen aan projecten. Goede kennis van de Duitse taal is dan ook een vereiste.

We verwachten een proactieve houding, waar je zelf actief mogelijkheden aandraagt. Tevens wordt verwacht dat je zowel groepsprojecten (Duits en Nederlands) als individuele projecten uitwerkt en je lopende zaken oppakt voor de afgesproken deadlines. Gedurende de stage/afstudeerperiode wordt je steeds voor een groter deel verantwoordelijk voor je eigen (interne en externe) projecten. Daarnaast is er de vrijheid om zelf opdrachten aan te dragen. Ondernemerschap en eigen initiatief staat bij ons hoog in het vaandel.

 

   

Vereisten

 
Wij vragen van jou:
 • Je volgt een opleiding in communicatie/marketing op HBO of WO niveau;
 • Je hebt goede kennis van de Duitse (en Engelse) taal = vereiste!;
 • Je hebt kennis, maar vooral grote interesse in online marketing.
 • Je bent een servicegerichte en dienstverlenende teamplayer;
 • Je beschikt over een dosis zelfdiscipline, verantwoordelijkheid, flexibiliteit, en nauwkeurigheid;
 • Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig (zowel schriftelijk als mondeling);
 • Je hebt affiniteit met online adverteren (Google en Facebook);
 • Ervaring met WordPress CMS en/of Google Adwords is een pré
Wij bieden jou: 

Wij bieden je een hecht team van 8 jonge Nederlands- en Duitstalige marketing- en communicatieprofessionals. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open en informele werksfeer en een hoge mate van professionaliteit. Bij ons kun je continue leren door met zowel Nederlandse als Duitse (senior) marketeers en communicatiespecialisten te overleggen en advies te vragen wanneer nodig. Gezien het feit dat wij veel in de ‘cloud’ werkt, zijn wij flexibel in de werktijden en dagen, zolang alles in overleg plaatsvindt.

   

Trefwoorden

marketing  online marketing  communicatie  online communicatie  online adverteren  adverteren  sociale media  online media  venlo  jong team  flexibel  informeel  professionaliteit  communicatiespecialist  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Vanaf augustus/septemberi 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een full-service internationaal online marketingbureau met een tweetal vestigingen in Nederland en Duitsland. We hebben diverse nationale en internationale klanten in diverse segmenten. Onze organisatie is een samenspel tussen jarenlange ervaring in internationaal ondernemen en nieuwe technische online mogelijkheden. Ons doel is om online marketing diensten zodanig in te zetten en te combineren dat onze klanten het beste resultaat krijgen en er online waarde gecreëerd wordt. Wij bieden je een hecht team van jonge marketing- en communicatieprofessionals. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open en informele werksfeer en een hoge mate van professionaliteit. Bij ons kun je continue leren door met zowel Nederlandse als Duitse (senior) marketeers en communicatiespecialisten te overleggen en advies te vragen wanneer nodig. Gezien het feit dat wij veel in de ‘cloud’ werkt, zijn wij flexibel in de werktijden en dagen, zolang alles in overleg plaatsvindt.

Bedrijfsnaam: Smartchecked
Plaats: Venlo - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage