Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende stage als redacteur bij reisplatform in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 27 december 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
MCM Publishers

Omschrijving stageplaats

Houd jij van reizen en een stedentrip op zijn tijd? Weet jij zonder problemen je weg op het internet te vinden en is je smartphone of tablet bijna vergroeid met je hand? Dan zijn wij bij MCM Publishers op zoek naar jou! En jij ook naar ons. Waarom? Stage lopen in ons kleine en gezellige team is superleuk, leerzaam en afwisselend. Ons kantoor ligt in een inspirerende omgeving, vlakbij Amsterdam Centraal en direct aan het IJ.

MCM Publishers is een multimediale uitgeverij waaronder verschillende merken vallen. Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de merken CityZapper en AppEvent. Een werkdag bij ons is nooit hetzelfde en tijdens je stage ben je o.a. hier mee bezig:

- Nieuwsberichten, blogs, stedengidsen, nieuwsbrieven en persberichten schrijven voor de website en app van CityZapper. (Een reis naar één van de steden behoort tot de mogelijkheden!)
- Apps en gadgets testen en hier reviews over schrijven voor de website en app van AppEvent.
- Bijhouden van onze social media.
- Leuke en creatieve marketingacties bedenken en uitwerken.
- Optimaliseren van onze websites en apps.

Aangezien we in een klein team werken krijg je veel verantwoordelijkheden en is er altijd ruimte voor eigen initiatief. Op deze manier maak je kennis met alle aspecten van een uitgeverij en doe je veel ervaring op binnen de verschillende vakgebieden. 

De periode en het aantal dagen per week zijn in overleg. Er is veel mogelijk, dus laat zeker van je horen als je interesse hebt!

Vereisten

 

Wij zoeken iemand die:

- een hbo- of wo-opleiding volgt in de richting van communicatie, redactie, journalistiek, marketing en/of PR. 

- grote affiniteit heeft met schrijven, reizen (voornamelijk steden), internet en apps. 


- kennis heeft van fotobewerkingsprogramma's (bijv. Photoshop of Fireworks) en HTML.

- de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend beheerst.

- creatief is en een oog voor detail heeft.

- graag wil werken in een klein en informeel team.

Reiservaring is een pre!Lijkt het je leuk om voor MCM Publishers te werken en herken jij je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct!

 Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Bianca van der Ham (020 3207688 of bianca@mcm-publishers.com).

   

Trefwoorden

redactie  communicatie  marketing  photoshop  apps  schrijven  redacteur  webredactie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: 350
Startdatum: September 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
MCM Publishers is een multimediale uitgeverij waaronder verschillende merken en online concepten vallen, zoals CityZapper.nl en AppEvent.com. Door het brede portfolio maak je kennis met alle aspecten van een uitgeverij en doe je veel leer- en werkervaring op binnen de verschillende vakgebieden. Omdat je voor onze verschillende online concepten aan de slag gaat is geen dag hetzelfde en is er veel afwisseling. Aangezien we in een klein team werken kunnen wij je goed begeleiden en is er altijd ruimte voor eigen initiatief.
   
Bedrijfsnaam: MCM Publishers
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: