Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.197 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

600,- Business Development/Recruitment Stage in Amsterdam

30 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Commercieel / Verkoop
» Personeel en organisatie
» Administratief
» Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 600
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wat bieden wij?

 • Helpling is één van de meest spannende start-ups in hartje Amsterdam die de bestaande markt op zijn kop zet met een vernieuwende service gesteund door internationaal erkende investeerders.
 • Je zult werken in een internationaal team waar een losse cultuur heerst, iedereen benaderbaar is en daardoor kan je echt impact hebben op de organisatie.
 • Wij ondersteunen je persoonlijke en professionele ontwikkeling met uitdagende projecten en leermogelijkheden.
 • Eerlijke maandelijkse stagevergoeding (€600 p/m).

Over Helpling

Helpling is één van de meest dynamische start-ups in hartje Amsterdam. Onze missie is om klanten meer tijd te geven voor de fijnere dingen in het leven. Wij zijn ervan overtuigd dat het boeken van een ervaren en betrouwbare schoonmaakhulp net zoveel tijd en moeite moet kosten als het bestellen van een pizza. Daarom hebben wij een platform ontwikkeld waar de klant binnen 60 seconden een ervaren en betrouwbare schoonmaakhulp kan boeken. Helpling bestaat pas 2 jaar maar is op dit moment al actief in meer dan 200 steden in 9 verschillende landen over heel de wereld. Mede door onze snelle groei helpen we nu al duizenden klanten een schoon huis bezorgd. Ons doel is om een grote impact te hebben op deze markt en de positie als marktleider veilig te stellen in de fast-moving digital industry.

Over de functie

Als stagiair ben je onderdeel van het Helpling team en zal je veel samenwerken met verschillende (internationale) collega’s. Je taken zien er als volgt uit:

 • Je dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit het rekruteren en managen van lokale teams, onderhandelen met zakelijke partners (schoonmaakhulpen) en het helpen met opzetten van operations om de prestaties in Nederland te bevorderen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het op peil houden van de kwaliteit en hoeveelheid van aanbod op ons platform.
 • Je zult het team ondersteunen bij dagelijkse operationeel werk.

Vereisten

 

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je zit in het derde jaar van je HBO/WO of je hebt een HBO of WO studie afgerond.
 • Ervaring in HR/recruitment in een vorige stage en/of in een start-up of e-commerce bedrijf is een pré, maar geen vereiste.
 • Je beschikt over analytische en gestructureerde manier van werken, je bezit logische denkvaardigheden en je bent oplossingsgericht.
 • Je bent klaar om direct verantwoordelijkheid op je te nemen, en dat ook steeds meer naar je toe te trekken hoe verder je groeit binnen het bedrijf.
 • Je neemt het initiatief en neemt verantwoordelijkheid om je eigen projecten tot een succes te maken.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.
 • We zijn continu op zoek naar Business Development stagiairs. Starten kan per direct maar ook per 1 juli, 1 augustus of 1 september.
 • Wij gaan uit van een stageduur van +- 5 maanden maar ook hierin is overleg mogelijk.

Interesse?
Stuur vandaag nog je sollicitatie via dit platform, via Stagemotor.nl en wij zullen z.s.m. contact me je opnemen!

   

Trefwoorden

business  development  hr  management  operations  stage  sales en marketing  commercieel  stage e-commerce  leads  personeel en arbeid  recruitment  stagiair human resources  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / per februari / per maart / per april
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Over ons
Helpling is één van de meest dynamische start-ups in hartje Amsterdam. Onze missie is om klanten meer tijd te geven voor de fijnere dingen in het leven. Wij zijn ervan overtuigd dat het boeken van een ervaren en betrouwbare schoonmaakhulp net zoveel tijd en moeite moet kosten als het bestellen van een pizza. Daarom hebben we een platform ontwikkeld waar de klant binnen 60 seconden een ervaren en betrouwbare schoonmaakhulp kan boeken. Wij zijn pas 1,5 jaar actief maar op dit moment al actief in meer dan 200 steden in 10 verschillende landen over heel de wereld. Mede door onze snelle groei helpen we nu al duizenden klanten per dag in het huishouden. Ons doel is om een grote impact te hebben op deze markt en de positie als marktleider veilig te stellen in the fast-moving digital industry.


Bedrijfsnaam: Helpling
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Amsterdam

Redactiestagiair
Amsterdam
Online Marketing Stage
Amsterdam
Foto declaratie App
Den Bosch, Veenendaal, Amsterdam
Reactive SOAP
Veenendaal, Amsterdam of Den Bosch
Allround stagiaire gezocht bij online chocolaterie
Amsterdam (oost)