Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.259 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage De effecten van 3D metaal printen in Winterswijk


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Winterswijk
Branche : Wetenschap
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 06 oktober 2016
Soort werk : » Financieel / Economisch
   

Omschrijving stageplaats

Het 3D printen met metaal is momenteel erg in ontwikkeling en bedrijven zijn bijna genoodzaakt om zich te verdiepen in deze wereld. Ook Hittech Bihca. Het bedrijf is benieuwd wat het effect is van het metaal printen op hun branche: het verspanen van metaal. Een student econometrie zal vanaf september onderzoek doen naar de ontwikkelingen en de effecten van 3d printen in de metaalindustrie.

Vereisten

 

Is zelfstandig, initiatiefrijk en bezit een ruime mate van zelfdiscipline.

   

Trefwoorden

3deconometrie afstuderen winterswijk  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Wiskunde | Econometrie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 250
Startdatum: Per direct/Februari 2017
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een werk- en ontmoetingsplek voor studenten, ondernemers en hun klanten. Een plek waar mensen met plezier werken, prettig netwerken en elkaar inspireren. Een 'levende' plek, waar zichtbaar wordt wat er gebeurt als mensen hun hart volgen en doen wat zij écht leuk vinden.

Dan gaan ze stralen. Net als de ster in het logo. Die visualiseert de stralende mens en staat voor het stralende middelpunt dat we graag willen zijn. De in elkaar overlopende kleuren groen en blauw staan respectievelijk symbool voor innovativiteit en zakelijkheid. Want bij ons wordt op een vernieuwende én degelijke manier gewerkt aan de toekomst. Daarom is onze slogan: "Werken aan de toekomst".

De toekomst van de deelnemende studenten (werk, carrière), de toekomst van het participerende bedrijfsleven (groei, succes), de toekomst van de betrokken Achterhoek (voortbestaan, leefbaarheid), en die van de hele wereld (duurzaamheid, levenskwaliteit). Neem deel aan dit alles en word deel van de toekomst.
   
Plaats: Winterswijk - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Winterswijk

Externe en interne communicatie
Winterswijk