Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.178 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Recruitment E-commerce (€ 400,- per maand) in Amsterdam

06 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Personeel en organisatie
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » € 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Are you simply the best? Lijkt het jou leuk om mensen te doorgronden, word jij de nieuwe cupido voor het Digital-bedrijfsleven?

Wij zoeken een stagiair

Lijkt het jou gaaf om de link te zijn tussen de beste Digital Interim Professionals en het bedrijfsleven? Wil jij bedrijven zoals bol.com, Red Bull, Exact, ANWB, HBO, Action, Bugaboo en ABN AMRO helpen met het vinden van het beste personeel? Lees dan snel door, want wij hebben een gave stageplek voor je!

Springplank naar een succesvolle carrière

Stagelopen bij SQIQ betekent begeleiding door 2 ondernemers, mét de nodige aandacht. Je wordt volledig betrokken in onze business, hebt direct commercieel contact met onze klanten en kandidaten, je ontwikkelt je, je groeit, en grote kans dat je na het afronden van jouw stage niet meer bij ons weg wilt :-).

Wat nog het mooiste is… Als we er na jouw stage allemaal zo over denken, dan hóef je ook niet weg en bieden we jou graag een baan aan!

We (onder)nemen je mee

Misschien word je, net als de ene oprichter van SQIQ, Headhunter bij 1 van de grootste executive search-partijen in Europa voor je 30e. Of je wordt, net als de andere oprichter van SQIQ, Algemeen Directeur van een detacheringbureau op 28-jarige leeftijd.

Wij geven jou graag de kansen die wij in onze carrière ook hebben gekregen. Het enige dat we hiervoor vragen, is dat jij het beste uit jouzelf en de mensen voor/met wie wij werken haalt. Begin je al te stuiteren?

Maak ons gek

We groeien hard, vervelen is er bij ons nooit bij, er is dan ook genoeg te onderzoeken en uit te zoeken. In overleg kunnen we jouw stageopdracht vormgeven, verras ons met jouw eigen inbreng! Wij geven jou graag de ruimte om ons te adviseren in de volgende te nemen stappen met ons bedrijf.

Wat doet SQIQ ook alweer?

Nog even voor de duidelijkheid: Wij bemiddelen de beste Digital Interimmers.

Als bedrijven tijdelijke ondersteuning nodig hebben van de beste Online Marketing & E-commerce Specialisten of Managers, dan huren zij die via ons in. Zoals eerder al genoemd, denk aan bedrijven als: Red Bull, bol.com, Exact, HBO. Maar ook Sanoma, Robeco, WE Fashion, Yamaha, you name it!

Hoe doen we dat?

Wij maken keuzes, en kiezen voor aandacht, specialisme en de beste selectie.

Door te focussen op het specialisme ‘Digital’ zijn wij de beste in weinig in plaats van gemiddeld in veel. Ook werken wij bewust aan een beperkt aantal opdrachten tegelijk, waardoor wij met de volste aandacht onze klanten bedienen en zo het hoogste succesratio garanderen: bij 90% van de aanvragen die wij aannemen, vinden wij de beste Digital Interim Professional. Goliath was big, but David knocked him down! Wij geloven niet in groter, wij kiezen ervoor om beter te zijn.

Vereisten

 

Ben jij?

SQ
Pragmatisch; actiegericht; resultaatgericht; commercieel gedreven; ondernemend; zelfstandig; initiatiefrijk

IQ
Een HBO/WO-student; nauwkeurig; een uitstekende beheerser van de Nederlandse taal

Reageer dan!

Op deze uitdagende en leerzame stage. Met vergoeding, met goede begeleiding door 2 ondernemers, met eventueel uitzicht op een vaste baan, met een vrije manier van werken volgens eigen verantwoordelijkheid, met focus op resultaat en lol, en dat allemaal vanuit een best wel cool pand in Amsterdam Zuid. 

Mail jouw motivatie, gespecificeerd op SQIQ en deze vacature, naar Rutger van der Laan, bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl

   

Trefwoorden

werving  sales  recruitment  recruiter  junior recruitment consultant  human resources  werving en selectie  sales en marketing  online marketing  digitale media  ecommerce  consultancy  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / Februari 2017 / Maart 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij bemiddelen de beste Digital Interimmers.

Als bedrijven tijdelijke ondersteuning nodig hebben van de beste Online Marketing & E-commerce Specialisten of Managers, dan huren zij die via ons in. Denk aan bedrijven als: Red Bull, bol.com, Exact, HBO, ABN AMRO, Bugaboo, Sanoma, Robeco, WE Fashion, Yamaha, you name it!

Wij maken keuzes, en kiezen voor aandacht, specialisme en de beste selectie.

Door te focussen op het specialisme ‘Digital’ zijn wij de beste in weinig in plaats van gemiddeld in veel.
Ook werken wij bewust aan een beperkt aantal opdrachten tegelijk, waardoor wij met de volste aandacht onze klanten bedienen en zo het hoogste succesratio garanderen: bij 90% van de aanvragen die wij aannemen, vinden wij de beste Digital Interim Professional.
Goliath was big, but David knocked him down! Wij geloven niet in groter, wij kiezen ervoor om beter te zijn.

Bedrijfsnaam: SQIQ
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage