Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.148 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Recruitment E-commerce in Amsterdam

Solliciteren op de stage: Stage Recruitment E-commerce in Amsterdam

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Personeel | Organisatie
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 05 oktober 2016
Soort werk : » Personeel en organisatie
» Commercieel / Verkoop
   
SQIQ

Omschrijving stageplaats

Wil je ervaring opdoen in recruitment en detachering, ben jij het type dat liever de handen uit de mouwen steekt dan in de studieboeken zit, spreekt een stageopdracht als springplank naar een gave vaste job jou aan?

 

SQIQ zoekt een stagiair!

We groeien, en flink ook! Extra ondersteuning of verschillende vormen van marktonderzoek zijn van harte welkom. Hiervoor leer je 'in return' de kneepjes van het recruitment-vak.

Wij werven nieuw talent voor A-merken, zoals: bol.com, Red Bull, HBO, Douwe Egberts, ANWB, ABN AMRO, WE Fashion, etc., etc. Hierbij focussen wij onze op de groeimarkt van E-commerce, waarin wij een groot netwerk van top-kandidaten hebben. Lijkt het jou gaaf om je bij ons aan te sluiten en misschien wel de nieuwe Cristiano Ronaldo te spotten voor 1 van onze klanten?

Loop je bij ons stage, dan ontwikkel jij je op het gebied van commercie, klanten overtuigen, community management, kandidaten werven, selectiegesprekken voeren en kick-start je jouw aanstaande carriere met het opdoen van de nodige commerciële ervaring. Er is genoeg te doen, dus afhankelijk van de fase waarin jouw studie zich bevindt en waaraan jouw stage vanuit school aan moet voldoen, kunnen we jouw werkzaamheden 'op maat' indelen. 

 

Wat staat SQIQ dan voor?

Wij bemiddelen de beste kandidaten in E-commerce. Wil een bedrijf op tijdelijke basis een top-interimmer inhuren of willen ze juist een 'perfect match' voor de lange termijn aannemen, dan kunnen ze bij SQIQ terecht.

Wij sluiten twijfel uit door te durven kiezen en werven op de combinatie van sociale effectiviteit (SQ) en intelligentie (IQ). Dus wij beoordelen niet alleen of een kandidaat de juiste kennis en ervaring heeft, wij zoomen ook in op de persoon achter een profiel en of dit past bij onze klanten.

In 2012 hebben Gijs Mul en Rutger van der Laan SQIQ opgericht. Zij zijn vanaf de eerste dag weggebleven van de massa. SQIQ staat voor intensiviteit en exclusiviteit. Wij kiezen voor het beste, richten ons op enkele opdrachten tegelijk en zijn kritisch in de voordracht van kandidaten. Onze succesratio is daarom hoog.

Vereisten

 

Pas je bij ons?

Mouwen opstropen, actiegericht, resultaatgericht, commercieel gedreven, getting things done, pragmatisch. Word je daar warm van? Dan pas je mogelijk wel bij ons! Ben je een HBO/WO-student, nauwkeurig en beheers je de Nederlandse taal uitstekend? Dan zijn we een heel eind. Wil je buiten leren en ontwikkelen, ook lol kunnen trappen in een cool kantoor in Amsterdam Zuid, en na een week hard werken een biertje kunnen opentrekken en voldaan terugkijken op jouw prestatie? Dan wordt het nu echt tijd om te reageren!

Wij bieden jou graag een uitdagende en leerzame stage met passende vergoeding, goede begeleiding door 2 ondernemers en eventueel uitzicht op een vaste aanstelling. je komt te werken in een vrije werkomgeving, waar resultaat en lol voorop staan.

   

Trefwoorden

werving  sales  recruitment  recruiter  junior recruitment consultant  human resources  werving en selectie  sales en marketing  online marketing  digitale media  ecommerce  consultancy  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Stage Recruitment E-commerce in Amsterdam
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij bemiddelen voor interimopdrachten en vacatures in E-commerce.

Wij sluiten twijfel uit door te durven kiezen. We richten ons op enkele opdrachten tegelijk en zijn kritisch in de voordracht van kandidaten, waardoor ons succesratio hoog is. ‘Nee’ durven zeggen, maakt dat wij krachtig ‘Ja’ kunnen zeggen.

Wij blijven weg van de massa en staat voor exclusiviteit. Wij kiezen bewust voor een beperkt aantal klanten en de klanten die voor ons kiezen, wéten dat wij presteren. Onze gemiddelde inspanning per klant is hoog en daardoor zorgen wij altijd voor een geschikte kandidaat.

Wij hunten op de combinatie van sociale effectiviteit (SQ) en intelligentie (IQ). Door middel van onze intensieve aanpak kunnen wij selecteren op zowel inhoud als persoon. Zonder uitgebreide intake bij onze klant, beginnen wij niet aan een opdracht; zonder een persoonlijk interview met een kandidaat, stellen wij nooit iemand voor.

Onze werkwijze creëert vertrouwen, een belangrijke basis voor iedere werkrelatie – de relatie die wij creëren tussen onze klanten en kandidaten.
   
Bedrijfsnaam: SQIQ
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: