Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.241 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Handige e-commerce vormgever m/v met ideeën in Druten

23 augustus 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Druten
Soort werk: » Winkelwerk / Retail / Detailhandel
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een creatieve ondernemer m/v die promotie teksten kan voorzien van een bijpassende vormgeving en (product)foto's en filmpjes. Samen met mijn zus ben ik importeur van een lingeriemerk uit Polen. Wij leveren aan lingeriespeciaalzaken, maar ook rechtstreeks via de webshop aan consumenten. Sociale media en onze website zijn belangrijke marketing instrumenten. En wij ontberen de skills om de content te voorzien van mooie plaatjes.

Daarnaast zijn ideeën van jonge mensen altijd welkom. Dus ben jij die stagiair die graag wilt leren hoe een onderneming wordt opgebouwd en die zijn/haar commercieële en vormgevings handigheden in de praktijk wil brengen, neem contact op. 

Omdat we een webshop hebben en niet altijd op kantoor zijn, zul je moeten meehelpen om orders te verwerken en de chatservice/telefoon/mailbox te verzorgen. Dat is altijd in een klein bedrijf, je moet van alle markten thuis zijn. Denk je dat je hier je stage-opdracht kunt doen, neem contact op.

Vereisten

 
  • Je bent bezig met minimaal een MBO-opleiding grafische vormgeving/fotografie; marketingcommunicatie;detailhandel en ondernemen. Je gaat komend schooljaar afstuderen;
  • Je bent een doener;
  • Je kunt zelfstandig werken en plannen;
  • Je beheerst Engels en bent niet bang om hulp te vragen;
  • Je bent in het bezit van een laptop en eigen software;
  • Je bent 4 dagen in de week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met met mode en lingerie.
   

Trefwoorden

stagiare dtp grafische vormgeving  marketing communicatie social media  product fotografie  e-commerce  commercieel medewerker binnendienst  detailhandel  mode  ondernemend  creatief  lingerie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf importeert het Poolse lingeriemerk. Dit merk staat bekend om haar gunstige prijs-kwaliteit verhouding en biedt verschillende collecties aan ook in grote cupmaten. Wij bestaan sinds medio 2015 en onze BV opgericht door twee zussen.

Plaats: Druten - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Druten

opticien
Druten
Online Marketing Leren? - Stage bij Webshop -
Appeltern