Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Wij zoeken een marketing/communicatie stagiair in Amsterdam

11 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » € 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ons bureau zorgt voor B2B PR, communicatie en matchmaking voor innovatieve MKB-bedrijven in de regio Groot-Amsterdam, die geen eigen communicatie manager hebben.

Bij ons krijg je met alle disciplines te maken; van het meedenken over offertes en prijsstrategie tot het uitvoeren van de PR-plannen, opstellen van persberichten, maken van mediaselecties.

Wij zijn gevestigd in hartje Amsterdam, dus veel klanten bezoeken we op de fiets of met de tram. Het is de bedoeling dat jij ons (we werken met een klein team vast personeel, aangevuld met freelancers) gaat helpen snel uit te groeien tot een middelgroot PR bedrijf.

Dus daarom zoeken wij een enthousiaste ambitieuze stagiaire die 100% mee draait met de dagelijkse gang van zaken! 

   

Vereisten

 

Ben jij scherp met je pen? En ook nog een vrolijke zelfstandige werker, tevens social media addict, met durf, beschik je over doorzettingsvermogen en een terriërmentaliteit?

Ben je bovendien ondernemend, goed administratief georganiseerd en creatief denkend? Als je dan ook nog van puntige teksten schrijven houdt en correct Nederlands spreekt (schrijft), dan ben jij onze vrouw/man!

Solliciteer zo snel mogelijk, want de plaats is nog beschikbaar!

   

Trefwoorden

communicatie  social media  account manager  management  amsterdam  pr  facebook  contentmanagement  ondernemend creatief afstudeermogelijkhe  ondernemend  twitter marketing  online marketing  marketing communicatie  marketing communicatie social media  online  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
» Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Vanaf september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Onze organisatie promoot en ondersteunt het MKB en dan bij voorkeur het MKB dat dingen doet die er toe doen. Zo werken wij bijvoorbeeld voor: Lightwell, Canal, Botel, Bel Air, Pink Ribbon, Frozen Dutch ijst en MSD. Onze diensten: * Public Relations advies en hands-on support dus persmappen, persberichten, PR coaching, Evenementen organisatie * Online communicatie via Twitter, FB en Linked In * Sales en marketing ondersteuning Het is de missie van ons bureau om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld, door bedrijven en organisaties te helpen bij de communicatie over hun duurzame en maatschappelijke initiatieven. Communicatie van datgene waar je trots op bent dus; waar je je bijdrage levert op het gebied van duurzaamheid. Wie is Annelies? “Communiceren van datgene waar je trots op bent. Daar wil ik bedrijven en organisaties graag bij helpen. Dat doe ik al 20 jaar voor zo’n paar honderd organisaties. Zodat steeds meer bedrijven hun relatie met hun omgeving duurzaam verbeteren”, is haar motto. Zij is opgeleid in Bussum, Parijs, Maastricht. Wijs geworden in Amsterdam. Tussen 1987 en 1994 deed zij ervaring op als sales manager bij verschillende bedrijven (NBBS) en internationale hotelketens (Holiday Inn, Elysee Hotels). Van 1994 – 2011 is zij als partner en creatief directeur van USP Marketing PR voortdurend bezig geweest met het ‘aantrekkelijk verpakken’ van alle mogelijke onderwerpen. En vervolgens was het voor haar een sport om deze onderwerpen gepubliceerd te krijgen. Variërend van het aanprijzen van de gassen van Air Products (door heliumballonnen rond te sturen) tot het “verkopen” van een nieuw marketingboek van Kluwer. Van het introduceren van de nieuwe babyvoeding van Abbott’s Laboratories tot de nieuw te plaatsen asbakken op het plein voor Schiphol, gesponsord door ‘Nederland Schoon’, gedoneerd door British American Tobacco… In 2012 is zij gestart met haar nieuwe PR en Communicatiebureau.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.