Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Commerciële stage Sales & Salesmarketing in amsterdam

28 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » € 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij het commerciële talent dat graag de fijne kneepjes van het vak wil leren in een uitdagende markt? Dan hebben wij een geschikte stageplaats voor jou bij ons!

Je werkt bij ons proactief mee binnen de salesafdeling en leert hoe het eraan toe gaat op een commerciële afdeling, zowel qua sales als salesmarketing.

Je benadert proactief (potentiële) samenwerkingspartners door middel van mail en telefonisch contact. Je handelt de samenwerking vervolgens af van A tot Z. Denk hierbij aan online marketing, opmaken promotiemateriaal en actief klantcontact.

Je draagt bij aan de marketing: je brengt nieuwe markten in kaart door middel van marktonderzoek, je denkt mee met pakkende salesacties, gerichte salesmailings en nieuwsbrieven. Daarbij zijn de lijnen kort en is er ruimte om mee te denken op tactisch en strategisch niveau. Er is ruimte voor een afstudeeronderzoek.

Wat doen wij?

Voor een aantal klanten verzorgen wij als extern bureau het on- en offline PR en bedenken wij hun communicatiebeleid; we bedenken een strategie, zorgen voor een bijpassende pr planning, een content kalender, we stellen persberichten op, houden de facebook pagina bij, plaatsen tweets en zo nu en dan een leuke post op LinkedIn.

Onze organisatie promoot en ondersteunt het MKB en dan bij voorkeur het MKB dat dingen doet die er toe doen.

Het is de missie van ons bureau om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld, door bedrijven en organisaties te helpen bij de communicatie over hun duurzame en maatschappelijke initiatieven. Communicatie van datgene waar je trots op bent dus; waar je je bijdrage levert op het gebied van duurzaamheid. 

   

Vereisten

 

Functie-eisen:

Je volgt een HBO opleiding op het gebied van communicatie of commerciële economie en bent op zoek naar een stage voor ongeveer 20 weken vanaf februari 2017. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2017 (of eerder in overleg)
  • Je bent niet bang om verantwoordelijkheden te nemen
  • Je bent ondernemend en vindt makkelijk je weg in nieuwe taken
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondelijk als schriftelijk
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Je voelt je thuis in een informele bedrijfscultuur
  • Je vindt het leveren van kwaliteit belangrijk
   

Trefwoorden

commercieel  sales  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 7 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Onze organisatie promoot en ondersteunt het MKB en dan bij voorkeur het MKB dat dingen doet die er toe doen. Zo werken wij bijvoorbeeld voor: Lightwell, Canal, Botel, Bel Air, Pink Ribbon, Frozen Dutch ijst en MSD. Onze diensten: * Public Relations advies en hands-on support dus persmappen, persberichten, PR coaching, Evenementen organisatie * Online communicatie via Twitter, FB en Linked In * Sales en marketing ondersteuning Het is de missie van ons bureau om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld, door bedrijven en organisaties te helpen bij de communicatie over hun duurzame en maatschappelijke initiatieven. Communicatie van datgene waar je trots op bent dus; waar je je bijdrage levert op het gebied van duurzaamheid. Wie is Annelies? “Communiceren van datgene waar je trots op bent. Daar wil ik bedrijven en organisaties graag bij helpen. Dat doe ik al 20 jaar voor zo’n paar honderd organisaties. Zodat steeds meer bedrijven hun relatie met hun omgeving duurzaam verbeteren”, is haar motto. Zij is opgeleid in Bussum, Parijs, Maastricht. Wijs geworden in Amsterdam. Tussen 1987 en 1994 deed zij ervaring op als sales manager bij verschillende bedrijven (NBBS) en internationale hotelketens (Holiday Inn, Elysee Hotels). Van 1994 – 2011 is zij als partner en creatief directeur van USP Marketing PR voortdurend bezig geweest met het ‘aantrekkelijk verpakken’ van alle mogelijke onderwerpen. En vervolgens was het voor haar een sport om deze onderwerpen gepubliceerd te krijgen. Variërend van het aanprijzen van de gassen van Air Products (door heliumballonnen rond te sturen) tot het “verkopen” van een nieuw marketingboek van Kluwer. Van het introduceren van de nieuwe babyvoeding van Abbott’s Laboratories tot de nieuw te plaatsen asbakken op het plein voor Schiphol, gesponsord door ‘Nederland Schoon’, gedoneerd door British American Tobacco… In 2012 is zij gestart met haar nieuwe PR en Communicatiebureau.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Amsterdam

Stagiair(e) Directiesecretariaat
Amsterdam
Business Development Intern
Amsterdam
Office Administrator Intern
Amsterdam
Sales stage
Amsterdam
Secretaresse
Amsterdam


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.