Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.159 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Opleiding in de Praktijk Bewindvoerder in Sint-Oedenrode

Solliciteren op de stage: Opleiding in de Praktijk Bewindvoerder in Sint-Oedenrode

Stage gegevens

Locatie(s) : Sint-Oedenrode
Branche : Fiscaal | Juridisch
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 11 augustus 2016
Soort werk : » Administratief
» Juridisch / Bestuurlijk / Ambtelijk
   

Omschrijving stageplaats

Wij zijn een kleine organisatie waar al vele jaren cliënten geholpen worden met (ernstige) schuldenproblematiek. Veel cliënten zijn bij gemeente, via schuldhulpverlening MSNP/WSNP of elders afgewezen en kunnen derhalve niet langer aanspraak maken op passende hulpverlening. 

We hebben stageplaatsen beschikbaar voor aankomend bewindvoerders, die voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank en het vak inhoudelijk willen leren.

 

Doel van de Opleiding

Doel van de opleiding is om goede hulpverleners op te leiden die, al dan niet zelfstandig of in enig samenwerkingsverband met andere professionals, hun werkzaamheden in de toekomst kunnen gaan uitvoeren. U bent toegerust met de theorie of bent bereid deze te gaan leren, op basis van de N8048 normering en middels een (externe) opleiding bewindvoering. De praktijkervaring zult u in de opleiding leren waarbij alle vormen van beslagleggingen, juridische procedures, bezoeken bij de Rechtbank, klantencontact etc. dagelijks de revue passeren.

 

Kosten van de Opleiding

De vacature is open voor die kandidaat die uiterst gemotiveerd en integer is en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Er is geen compensatie of betaling van stage-uren, reiskosten of externe opleidingskosten. Indien u aan de criteria voldoet en u de stageplaats krijgt aangeboden, dan kunt u kosteloos deelnemen aan de stage. U krijgt dan een werkplek, persoonlijke begeleiding en een maatwerkplan welke voor u persoonlijk zal worden opgesteld. Uitsluitend indien u in het profiel past, waarbij u voldoet aan de kwaliteitseisen van de Rechtbank kunt u solliciteren op deze vacature

 

Periode van stage

Van een stagiair wordt verwacht dat deze vier dagen per week aanwezig is op ons kantoor in St. Oedenrode. De stage eindigt bij de gestelde doelen, welke vooraf met u samengesteld zijn in het maatwerkplan. Een aansluitende stage m.b.t. verdiepingsmodules, het inrichten van een eigen praktijk kunnen besproken worden.

 

NEN 8048 certificaten

De stage zal gevolgd worden op basis van de NEN8048 normering en procedures. Wij adviseren u  vooraf of tijdens de stage, deze certificaten in drie modules te behalen. De theorie en de praktijk zijn op deze wijze aan elkaar verbonden. De kosten van het behalen van een certificaat of opleiding zijn voor eigen rekening en zal bij een externe organisatie behaald dienen te worden.

Vereisten

 

Profiel van stagiair

  • U bent bewindvoerder of aankomend bewindvoerder.
  • U voldoet of kunt op korte termijn voldoen, aan de wettelijke kwaliteitseisen die per heden aan een (aankomend) bewindvoerder worden gesteld.
  • U bent bewogen met een doelgroep waarbij zeer ernstige schuldenproblematiek aanwezig is en die elders niet (meer) geholpen kan worden.
  • U zet de cliënt centraal in uw werk en beseft de verantwoordelijkheid als (beginnend) bewindvoerder.
  • U bent zeer gemotiveerd en zoekt een stageplaats waarin uw leertraject een maatwerkplan is.

Indien u in aanmerking wenst te komen voor een stageplaats, en voldoet aan bovenstaande criteria, dan bent u welkom om uw motivatiebrief met CV in te sturen. Deze zal zorgvuldig beoordeeld worden.

 Heeft u nog vragen over deze vacature? Wij staan u graag te woord.

   

Trefwoorden

opleiding bewindvoerder  bewindvoering  
   
Minimaal opleidingsniveau: Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: per direct
Soort stage:
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Opleiding in de Praktijk Bewindvoerder in Sint-Oedenrode
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een organisatie waarbij al vele jaren cliŽnten geholpen worden met (ernstige) schuldenproblematiek. Veelal zijn cliŽnten afgewezen in een schuldentraject en kunnen derhalve niet langer aanspraak maken op passende hulpverlening.
   
Plaats: Sint-Oedenrode - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Stagiar(e) Bewindvoerderskantoor in St. Oedenrode 11-08-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: