Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Projectmanagement bij Juice Promotions in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 27 december 2016
Soort werk : » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
   
J.u.i.c.e. Promotions

Omschrijving stageplaats

Vacature: Stagiaire Projectmanager

J.u.i.c.e. Promotions is een promotiebureau dat verder denkt dan haar eigen disciplines. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve, meetbare promotiecampagnes. Een merkervaring neerzetten die blijft hangen in gedachten van de doelgroep, dat is wat we het allerliefste doen!

Vanaf 19 juni 2017 hebben wij 2 stageplekken beschikbaar op onze projectafdeling. Dit is de afdeling waar wij leven blazen in onze promotiecampagnes voor onze klanten. 

Taakomschrijving: Als stagiair werk je voor de volle 100% mee op onze projectafdeling.  Na een korte inwerkperiode zul jij echt onderdeel zijn van een van onze projectteams en bereid jij samen met de Senior & Junior projectmanager(s) onze promotiecampagnes voor. 

Als stagiaire zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:

  • het meewerken als voltallig lid van een projectteam,
  • meedenken over creatieve invulling van campagnes,
  • het plannen van promotors,
  • het schrijven van briefings voor promotors,
  • het voorbereidend schrijven van evaluaties voor opdrachtgevers,
  • het aanvragen van vergunningen bij gemeentes & winkelcentra,
  • de inkoop van promotiematerialen,
  • de logistieke organisatie rondom een promotiecampagne,
  • en de controle en verdere werkzaamheden die van de promotiecampagnes worden gevergd.

Doe je jouw werk goed, dan is er de mogelijkheid om zelf een of meerdere projecten te begeleiden onder toeziend oog van de Senior projectmanager.

Een stageopdracht kan in overleg worden vastgesteld. Hiervoor wordt volop aandacht, ruimte en tijd beschikbaar gemaakt.

Profiel: Wij zijn op zoek naar een enthousiast, ondernemend en pragmatisch ingesteld persoon die ook goed zelfstandig taken kan vervullen. Je bent sociaal vaardig en je denkt verder dan je neus lang is. Je bent gedreven en je hebt de wil om onze promotiecampagnes samen met je team tot een succes te maken.

Het is een must dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in taal als geschrift, omdat je veel te maken krijgt met het schrijven van briefings voor onze promotors en het opstellen van evaluaties richting onze klanten. 

Bezit van rijbewijs B is een pre.

Wat wij te bieden hebben: Een leuke en leerzame stage in de fieldmarketing-branche. Je komt in een dynamisch, jong maar ervaren team stage lopen, waarbij tevens veel ruimte is voor veel gezelligheid.

Het betreft hier een stageplek voor minimaal 4 dagen in de week.

Reageren: Stuur je CV,  (pas)foto en motivatie per email naar Felix Oldenhof, felixoldenhof@juicepromotions.nl

Vereisten

 

Profiel: Wij zijn op zoek naar een enthousiast, ondernemend en pragmatisch ingesteld persoon die ook goed zelfstandig taken kan vervullen. Je bent sociaal vaardig en je denkt verder dan je neus lang is. Je bent gedreven en je hebt de wil om onze promotiecampagnes samen met je team tot een succes te maken.

Het is een must dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in taal als geschrift, omdat je veel te maken krijgt met het schrijven van briefings voor onze promotors en het opstellen van evaluaties richting onze klanten. 

Bezit van rijbewijs B is een pre.

   

Trefwoorden

projectmanagement  promotiewerk  project  management  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 300
Startdatum: 19 juni 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
J.u.i.c.e. Promotions is het creatief pragmatische promotiebureau van Nederland. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve en meetbare campagnes die zorgen voor conversie. Wij prikkelen de zintuigen daar waar de doelgroep zich bevindt; op straat, het strand in winkelcentra of op beurzen en events. Een merkervaring neerzetten die blijft hangen in de gedachten van de doelgroep, dat is wat we het allerliefste doen!
   
Bedrijfsnaam: J.u.i.c.e. Promotions
Plaats: AMSTERDAM - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: