Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.151 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Grafisch Vormgever/ Multimedia Designer in Den Haag

Solliciteren op de stage:  Stage Grafisch Vormgever/ Multimedia Designer in Den Haag

Stage gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 15 augustus 2016
Soort werk : » Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Een jong bureau in Den Haag dat niet gelooft in grenzen. Niet in grenzen tussen communicatie, public relations en public affairs. Niet in grenzen aan wat we kunnen betekenen voor onze klanten. En niet in grenzen van wat we van elkaar kunnen leren. We maken een infographic, schrijven een corporate story, voeren een stakeholderonderzoek uit, zetten een digitale campagne op, en spreken een minister – liefst op één dag. Alles om de klant vooruit te helpen.

Dat bevalt onze opdrachtgevers, nationaal en internationaal. We groeien snel. Zo snel, dat we op zoek zijn naar een multi-inzetbare multimedia stagiair(e); een digitale alleskunner.

De consultants van ons zijn dag in dag uit bezig het verhaal van onze klanten te vinden en op alle mogelijke manieren te vertellen. De  multimedia stagiair die wij zoeken denkt en droomt digitaal en is in staat de verhalen van onze klanten te vertalen naar heldere infographics en animaties. Onze multimedia stagiair opent Illustrator en Photoshop net zo vaak als Facebook en Instagram en deinst er niet voor terug met iMovie en WordPress aan de slag te gaan. 

 

Vereisten

 

Onze nieuwe stagiair is net als iedereen bij ons, nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar het verhaal van de klant en nieuwsgierig naar de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. Bij ons krijg je de mogelijkheid je digital skills in de praktijk te brengen én uit te breiden. 

Ben jij deze stagiair en wil je je carrière een kickstart geven bij een vrolijk en creatief bedrijf in het centrum van Den Haag, solliciteer dan direct!

   

Trefwoorden

multimedia design  multimedia  graphic design  graphic designer  infographics  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: € 350
Startdatum: Begin september 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk  Stage Grafisch Vormgever/ Multimedia Designer in Den Haag
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong bureau dat niet gelooft in grenzen.
Niet in grenzen tussen communicatie en public affairs. Niet in grenzen aan wat we kunnen.
We maken een infographic, schrijven een corporate story, voeren een stakeholder-onderzoek uit, zetten een digitale campagne op, en spreken een minister – liefst op één dag. Van consument tot media, van wetenschap tot politiek: vele krachten werken in op de belangen van onze cliënten. Wij zijn de strategische partner die op creatieve wijze uw dialoog met de buitenwereld organiseert.
   
Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Veelzijdige Corporate Affairs Stagiaire in Den Haag 15-08-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: