Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Veelzijdige Corporate Affairs Stagiaire in Den Haag

Solliciteren op de stage: Veelzijdige Corporate Affairs Stagiaire in Den Haag

Stage gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 15 augustus 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Een jong bureau in Den Haag dat niet gelooft in grenzen. Niet in grenzen tussen communicatie, public relations en public affairs. Niet in grenzen aan wat we kunnen betekenen voor onze klanten. En niet in grenzen van wat we van elkaar kunnen leren. We maken een infographic, schrijven een corporate story, voeren een stakeholderonderzoek uit, zetten een digitale campagne op, en spreken een minister – liefst op één dag. Alles om de klant vooruit te helpen.

Dat bevalt onze opdrachtgevers, nationaal en internationaal. We groeien snel. Zo snel, dat we op zoek zijn naar een veelzijdige stagiair(e). De consultants van ons zijn dag in dag uit bezig het verhaal van onze klanten te vinden en op alle mogelijke manieren te vertellen. De stagiair(e) die wij proberen te vinden combineert academische kennis met digitale creativiteit, weet hoe de media werkt en is geïnteresseerd in de Haagse politiek. De stagiair(e) die wij zoeken schudt social media strategieën uit de mouw en doet en passent verslag van een debat in de Tweede Kamer. 

Vereisten

 

Ben jij zo’n veelzijdig persoon en ben je bereid zes maanden te investeren in je persoonlijke groei én de groei van ons bedrijf?

Solliciteer dan direct!

   

Trefwoorden

communicatie  marketing  public relations  public affairs  corporate communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: € 350
Startdatum: Begin september 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Veelzijdige Corporate Affairs Stagiaire in Den Haag
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong bureau dat niet gelooft in grenzen.
Niet in grenzen tussen communicatie en public affairs. Niet in grenzen aan wat we kunnen.
We maken een infographic, schrijven een corporate story, voeren een stakeholder-onderzoek uit, zetten een digitale campagne op, en spreken een minister – liefst op één dag. Van consument tot media, van wetenschap tot politiek: vele krachten werken in op de belangen van onze cliënten. Wij zijn de strategische partner die op creatieve wijze uw dialoog met de buitenwereld organiseert.
   
Plaats: Den Haag - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Andere stages van dit bedrijf

Stage Grafisch Vormgever/ Multimedia Designer in Den Haag 15-08-2016

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: