Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketing & Social Media Communicatie in Venlo


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Venlo
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 28 december 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
Mens en Relatie

Omschrijving stageplaats

Ben je creatief en communicatief? We zijn op zoek naar een stagiaire die zowel in de interne als de externe communicatie geïnteresseerd is.

Interne communicatie: begin 2017 staat in het teken van de interne communicatie tussen directe en medewerkers en medewerkers onderling. De nieuwsbrief is niet meer van deze tijd, maar op veel emailberichten zitten medewerkers niet te wachten. Mensen lezen minder, waardoor ze bepaalde informatie missen die wel nodig is voor de samenwerking. Meer vergaderingen is niet de oplossing. Hoe kunnen we de interne communicatie een 'boost' geven? Hoe kunnen we de informatie van de verschillende kanalen stroomlijnen en zorgen dat het dezelfde sfeer uitstraalt?

Externe communicatie. Marketing is van groot belang voor Mens & Relatie. Elke keer dat er mensen slagen, kun je ze niet meer aan iemand uit het bestand voorstellen. Er zijn dus voortdurend nieuwe inschrijvingen nodig. Wil je aan de slag met social media, digitale nieuwsbrieven, blogs, persberichten, linkbuilding, memes maken en het analyseren en verwerken van de 'traffic' op de verschillende websites? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Vereisten

 

Wat zoeken we? Je bent bekend met de mogelijkheden van social media. Je volgt een relevante opleiding op het gebied van marketing, communicatie, multi media design, cross media design, (interactieve) media, journalistiek en/of cultuur.

Wat bieden we? Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding 250,= euro per maand bij fulltime stage. Stage voor 3 of 4 dagen per week is ook mogelijk.

Sollicitaties graag per email met naast de persoonlijke gegevens (c.v.) ook een toelichting met de motivatie om bij Mens en Relatie stage te lopen, verwachtingen van de stage, het studiejaar, de beschikbare dagen en de gewenste periode.

   

Trefwoorden

marketing communicatie  communicatie  social media  twitter  facebook  online marketing  marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Horeca | Toerisme | Facilitair |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 250
Startdatum: September 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een erkend, landelijk bureau dat bemiddelt voor duurzame man/vrouw relaties. Een netwerk van consulenten in Nederland wordt ondersteund door het kantoor in Venlo met taken op het gebied van onder meer bemiddeling (matching), marketing en communicatie, correspondentie, boekhouding, persoonlijkheidsonderzoek en coaching. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belangrijk is in een relatie. De consulent gaat samen met de relatie-adviseurs van de afdeling bemiddeling op zoek naar de ware Jacob(a). Door deze persoonlijke, diepgaande aanpak, vindt 3 van de 4 binnen het jaar een partner.
   
Bedrijfsnaam: Mens en Relatie
Plaats: Venlo - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: