Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.159 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Leuke Online Marketing Stage in Utrecht

Solliciteren op de stage: Leuke Online Marketing Stage in Utrecht

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 03 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   
Annatommie mc

Omschrijving stageplaats

Per direct zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing, die ons helpt bij het uitvoeren van de (online) marketingstrategie. Wij zijn een zorgaanbieder die zich richt op de behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Met vijf vestigingen in het land voorzien wij mensen in hun eigen regio van doelgerichte orthopedische zorg vanuit een multidisciplinaire zorgorganisatie.

De functie

Als stagiair(e) Online Marketing bied je ondersteuning aan de marketing en communicatie activiteiten van de organisatie. Je rapporteert aan de directie, die tevens zal fungeren als jouw stagebegeleider.

Jouw stageopdracht houdt in: het ontwikkelen en opstarten van een contentplan voor de verschillende online- en offline communicatiekanalen van Annatommie mc. Dit plan sluit abij de marketingstrategie van de organisatie. Je doet dit voor meerdere doelgroepen/stakeholders tegelijk, te weten: de patiënt, de verwijzer (huisarts/fysio) en de zorgverzekeraar. Tijdens jouw stage zal je nauw samenwerken met de directie en junior marketeer.

Naast het schrijven van je stageopdracht voer je de volgende taken uit:

 • Meewerken bij het ontwikkelen van de nieuw te ontwikkelen website
 • Het bijhouden van de SEO en Google Adwords campagnes
 • Je initieert activiteiten op het gebied van social media
 • Het assisteren bij het opzetten van de publicatie van externe- en interne nieuwsbrieven
 • Het bouwen en onderhouden van data- en mailinglijsten

Over Annatommie mc

Sinds 2003 levert Annatommie mc hoogwaardige zorg voor bewegingsklachten. In vijf medische centra in het land werken onze specialisten en behandelaren nauw samen in teamverband. Hierdoor zijn wij in staat om direct een zorgvuldige diagnose te stellen en mensen snel en doelgericht te behandelen aan hun klacht. Afhankelijk van de individuele situatie bepalen onze specialisten of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers, iedere bewegingsklacht is anders en verdient een behandeling op maat. Mensen die bij één van onze centra een operatie-indicatie krijgen, worden door hun eigen orthopeed geopereerd in ons medisch centrum in Utrecht. Na hun operatie en de eerste stappen binnen hun revalidatie keren mensen terug naar hun regionale Annatommie-vestiging of eigen fysiotherapeut, alwaar ze hun herstelproces dichtbij huis voortzetten.

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief met cv sturen naar Irene Groenink, irene.groenink@annatommiemc.nl.

Vereisten

 

Profiel

Je bent een tweede- of derdejaars Hbo-student in de richting van Communicatie, Marketing of Commerciële economie en hebt affiniteit met online marketing. Vanuit een intrinsieke motivatie wil jij een bijdrage leveren aan de groei van onze zorgorganisatie, alsmede de vernieuwing van het Nederlandse zorglandschap.

Andere belangrijke eigenschappen

 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, energiek en ambitieus
 • Je bent punctueel en durft kritisch naar jezelf en de organisatie te kijken
 • Vanuit je enthousiasme maak je onbekende materie snel eigen

Stageduur en Arbeidsvoorwaarden

 • De stageperiode bedraagt een periode van 4 tot 6 maanden
 • Standplaats Utrecht
 • De stagevergoeding bedraagt 300 EUR per maand voor een werkweek van 32 uur
   

Trefwoorden

marketing  online marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 300
Startdatum: In overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Bijbaan, vakantiewerk, parttime werk Leuke Online Marketing Stage in Utrecht
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons centrum biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In vijf medische centra in het land werken orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostische laboranten nauw samen. Door ons ervaren medisch team, onze korte lijnen en persoonlijke service bieden wij patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel. Afhankelijk van de individuele situatie bepalen onze orthopedische chirurgen in overleg met de patiënt of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers, iedere beweging is anders en verdient een behandeling op maat. Op eenzelfde manier willen wij huisartsen en fysiotherapeuten met wie wij nauw samenwerken bijstaan met onze kennis en kunde op het gebied van orthopedie en beweging.
   
Bedrijfsnaam: Annatommie mc
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: