Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Bouwer Product Configurator (ICT stage) in Aalten

05 oktober 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Aalten
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Lijkt het jouw gaaf om een product configurator te maken in een innovatieve, technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Volg je de opleiding (Technische) Informatica en/of Multimedia Design en ben je op zoek naar een uitdagende stage waar jij het verschil maakt?

In het kader van het E-commerce project wil de opdrachtgever een Press Brake Configurator ontwikkelen waarmee een klant op basis van zijn kantpersgegevens de juiste uitrusting van zijn kantpers kan configureren. Hier ga jij vanuit jouw IT kennis een bijdrage aan leveren. Hiervoor zal een inventarisatie plaatsvinden van kantpersgegevens, bij de kantpersgegevens passende producten en mogelijke productcombinaties.

Vanwege een hoog repeterend karakter van de producten en het volume wordt veel aandacht besteed aan het automatiseren van het voortbrengingsproces. Hierbij moet gedacht worden aan geautomatiseerde offertecalculatie, product- en werkvoorbereiding, alsmede geautomatiseerde productie. Het resultaat is een werkende applicatie waarin door middel van guided selling een kantpers kan worden geconfigureerd met passende producten.

Het Bedrijf

De opdrachtgever biedt een breed scala aan producten aan voor de kantpersbranche. Een deel van de producten vormt het standaard assortiment en daarnaast worden productvarianten op klantvraag geproduceerd. Continu wordt gewerkt aan innovatieve projecten waarin producten worden ontwikkeld die bedrijven in staat stellen om hun kantpers (Press Brake) productiever te benutten.

Met welke technieken ga je werken?

Tijdens je opdracht zul je werken met een PHP Framework. Wij hebben zelf ervaring met Yii2, maar als jij vindt dat een ander framework beter is (Zend, Laravel) dan laten we ons graag overtuigen. Vanzelfsprekend is jouw code OO-gebaseerd en werk jij op basis van een MVC-architectuur. Beheer van alle informatie wordt gedaan middels een MySQL database, waarbij je in staat bent een degelijk database ontwerp neer te zetten. Versiebeheer doe je (natuurlijk) in Git.

Voor de front-end maak je natuurlijk gebruik van HTML5, CSS3, JQuery, Sass en verwante webtechnieken, werkend vanuit een responsive design. Verder moedigen we het gebruik van nieuwe technieken aan. Zie jij mogelijkheden om die toe te passen, leef je dan zeker uit.

Jij krijgt:

  • Een stageovereenkomst, in de nieuw op te zetten ICT HUB.
  • Een passende stagevergoeding. Startdatum in overleg.

Je voert de stage deels uit bij een ICT-partner, waar je de IT ondersteuning krijgt en bij de opdrachtgever, waar je de vakinhoudelijke kennis krijgt.

   

Vereisten

 
Geen vereisten.
   

Trefwoorden

ict  it  techniek  mysql  html5  css3  sass  jquery  framework  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons team is een perfecte mix van creativiteit en technische internet kennis. Plezier in ons werk staat voorop en wij willen graag samen het verschil maken. Samen online oplossingen bedenken vormt een belangrijke drijfveer. Ons team bestaat uit diverse internetspecialisten. Wij hebben als team 4 kernwaarden bepaald voor ons werk. Die houden ons scherp en alert! Deze kernwaarden vormen de basis bij alles wat we doen. - Aandacht - Eerlijk - Transparantie - Samenwerken

Plaats: Aalten - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage