1.121 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing stage bij Rema Tip Top in Arnhem

18 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Arnhem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Traineeship
Stagevergoeding: 350
Land: Nederland

Omschrijving stage

Waarom stage lopen bij Rema Tip Top?
Onze website is niet lang geleden online gegaan! Dit betekend natuurlijk dat er nog veel aan gesleuteld en gewerkt kan worden. Ben jij een student die graag veel inspraak heeft en projecten naar eigen hand wil inrichten? Deze stage biedt dit, en nog veel meer, aan!

 De afdeling Marketing bestaat uit drie werknemers die naast het verrichten van werkzaamheden voor de interne organisatie ook diverse activiteiten voor zusterorganisaties uitvoeren. De stagevergoeding zal tussen de €300 en €400 bedragen.

De stage
We zijn op zoek naar stagiair(e) die de afdeling Marketing kan ondersteunen op verschillende vlakken en op deze wijze bekend kan raken met de alledaagse zaken op een marketingafdeling. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit grafische werkzaamheden: DPD- en content werkzaamheden, promotie- en algemene marketingwerkzaamheden.

Over Rema Tip Top
Met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en vele vestigingen in de verschillende landen is REMA TIP TOP de grootste wereldwijde “supplier” van alle wielservicematerialen rondom ”wiel & band”. De productie van bandenreparatiematerialen vindt plaats in eigen fabrieken op de locaties Poing en Fürstenzell in Duitsland. Daarnaast wordt met gespecialiseerde partner fabrikanten volume gebundeld en gezamenlijk producten ontwikkeld ten behoeve van het REMA TIP TOP assortiment. Met meer dan 90 jaar ervaring biedt REMA TIP TOP in vrijwel alle landen wereldwijd een compleet assortiment wielservicematerialen. REMA TIP TOP biedt door zijn rijke historie continuïteit voor iedere vorm van samenwerking met zijn klanten.

Vanuit ons pand in Arnhem vinden de verkoop en logistieke activiteiten plaats van de divisies REMA TIP TOP wielservicematerialen en Simson fietsonderdelen.


Vereisten

Wie zoeken wij
We zoeken iemand  die een opleiding volgt op het gebied van marketing en/of grafische vormgeving. Je bent handig op grafisch gebied zoals photoshop, indesign etc. en hebt hier affiniteit mee.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Onze organisatie is een toonaangevende leverancier van producten voor garagebedrijven, bandenspecialisten en de rijwielbranche. Onze organisatie werd in 1977 opgericht. Inmiddels heeft onze organisatie ruim 50 medewerkers in dienst. Tevens is in 2008 in de rijwielbranche het merk Simson overgenomen

Bedrijfsnaam: REMA TIP TOP Nederland B.V.


Bedrijfsnaam:

REMA TIP TOP Nederland B.V.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.