Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.126 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Unieke marketing stage bij Rema Tip Top in Arnhem

13 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Arnhem
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

We zijn op zoek naar stagiair(e) die de afdeling Marketing kan ondersteunen op verschillende vlakken en op deze wijze bekend kan raken met de alledaagse zaken op een marNketingafdeling. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit grafische werkzaamheden: DPD- en content werkzaamheden, promotie- en algemene marketingwerkzaamheden.

De afdeling Marketing bestaat uit twee werknemers die naast het verrichten van werkzaamheden voor de interne organisatie ook diverse activiteiten voor zusterorganisaties uitvoeren.

   

Vereisten

 

Student die opleiding volgt op het gebied van marketing en/of grafische vormgeving. De persoon dient ervaring te hebben op grafisch gebied zoals photoshop, indesign etc en hier een grote affiniteit mee hebben.

Daarnaast is het een must dat de student bereid is d.m.v. de stage zich/haar te ontwikkelen. De locatie is gevestigd op het industrieterrein Kleefse Waard in Arnhem. Stagevergoeding is van toepassing.

 

   

Trefwoorden

marketing communicatie  sales en marketing  marketingcommunicatie  marketingplan  marketing communicatie social media  grafische vormgeving  stagiare dtp grafische vormgeving  grafisch vormgever creatief  grafisch design  grafisch  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct/in overleg/september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze organisatie is een toonaangevende leverancier van producten voor garagebedrijven, bandenspecialisten en de rijwielbranche. Onze organisatie werd in 1977 opgericht. Inmiddels heeft onze organisatie ruim 50 medewerkers in dienst. Tevens is in 2008 in de rijwielbranche het merk Simson overgenomen

Bedrijfsnaam: REMA TIP TOP Nederland B.V.Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage