Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.297 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage React Developer in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 16 augustus 2016
Soort werk : » ICT
» Elektrotechnisch / Electronica
   

Omschrijving stageplaats

Ben jij een intelligente programmeur met React (Natvie) ervaring en op zoek naar een leuke opdracht/stage komende zomer bij een flexibel, klein bedrijf in Utrecht met prima verdiensten?

Functie

Voor ons online recruitment platform zijn wij tijdelijke op zoek naar een extra programmeur die wil mee werken aan de ontwikkeling van een nieuwe app op bais van React (Native) welke wij per 1 augustus 2016 gaan "lauchen"!

Als platform hebben we zo'n 400.000 bezoekers per maand die allemaal snel relevante vacatures willen vinden. Dit betekent dat jij aan het werk gaat om het zoeken van een baan voor anderen sneller en beter te maken. Je bouwt dus niet aan een webshop met 6 bezoekers per dag en waarbij niemand het verschil ervaart tussen een snelle pageload en/of een mooi UX. Bij ons kan jij wél het verschil maken.

Organisatie

We werken in een klein team dus de lijnen zijn kort. Je wordt begeleid door Ruben (26), onze head developer, en we geven kaders waarin je wel/geen vrijheid hebt om te coden om je zoveel mogelijk verantwoordelijk te geven.

Vereisten

 

Ervaring

Wij zoeken iemand die kan meedenken aan de voorkant ( hoe gaan we de dienst positioneren, welke vormgeving, usability, etc) en aan de achterkant kan meebouwen ( ontwikkeling van functionaliteit binnen de app ). Ervaring op een van deze vlakken is wenselijk, maar geen harde eis > als je maar slim bent met coden!

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

   

Trefwoorden

react  php  app  ios  android  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit |
Stageperiode: 4 maanden
Stagevergoeding: nog onbekend
Startdatum: September 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij exploiteren een online recruitment platform en beheren een netwerk van (niche)vacaturebanken als HorecaWanted, MediCareJobs, Marcomvacaturebank, etc. Met 500.000 bezoekers per maand helpen wij werkzoekenden graag met het vinden van een nieuwe baan!
   
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: