Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Front-end of Back-end developer in Borger


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Borger
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 16 augustus 2016
Soort werk : » Technisch / Klusser / Monteur
» ICT
   

Omschrijving stageplaats

Geheel zelfstandig, of samen met je collega’s en andere stagiairs, ga je aan de slag om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen. Je maakt websites of delen daarvan voor kleine bedrijven in Nederland, maar ook voor grote partijen als. Ook bouw je maatwerk applicaties of scripts voor bedrijfsmatige toepassingen, intranetten of backofficen. Je voert opdrachten uit in overleg met een programmeur van onze organisatie. In overleg kan je groeien en ook eigen projecten krijgen. Je hebt in dat geval ook contact met klanten.

Vereisten

 
  • Programmeren en alles omtrent web development vind je leuk. Het is je hobby en je passie waar je je ook mee bezig houdt zonder dat het moet van je opleiding.
  • Je kennis op het gebied van HTML en CSS is goed.
  • Je hebt gewerkt met JavaScript (jQuery). Het gaat vooral om toepassen. Zelf schrijven hoeft niet.
  • Je hebt goede kennis van PHP5 en MySQL (en hebt daar ook veel mee geoefend).
  • Je weet wat OOP is en hebt je daar wel eens in verdiept. Veel ervaring is niet verplicht, maar wel handig natuurlijk.
  • Je weet wat bootstrap is. Er mee kunnen werken is geen must, maar wel enorm handig!
  • Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als schrift.
  • Je hebt een stapje voor als je ervaring hebt met een Framework (zoals ZEND, YII, Laravel, MVC, etc.) of een CMS (zoals Wordpress, CMS Made Simple of OpenCart). Echter begrijpen wij heel goed dat die kans klein is, we leren je het dan ook graag!
  • Termen als Responsive, AJAX, jQuery, JSON, XML en SOAP schrikken je totaal niet af, je weet wat het is. Uiteraard hoef je er nog geen topper in te zijn, daarbij gaan we je helpen.
   

Trefwoorden

php  html  css  jquery  laravel  mysql  ajax  bootstrap  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Per direct
Soort stage:
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Vanuit twee vestigingen (Groningenen Amsterdam) maken de toppers van onze organisatie, webshops en maatwerk applicaties voor klanten in heel Nederland. Dit doen we voor eindklanten, maar we ontwikkelen ook vele projecten in opdracht van reclamebureaus. Op dit moment werken we in een team van ongeveer 10 medewerkers met ieder hun specialiteit. Naast de ontwikkeling van websites, webshops en maatwerk software applicaties voorziet de organisatie in een aantal ondersteunende producten en diensten. Denk daarbij aan Supportcontracten, SLA contracten, Webhosting en Domeinnaamregistratie.

Wij zijn een bedrijf waar sfeer en gezelligheid enorm belangrijk is. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt vanaf het begin veel verantwoording, je wordt dus zeker niet de loopjongen voor koffie! Op vrijdagen gaan we lekker snacken op kosten van de baas. Een borrel zijn we zeker niet vies van. Tussendoor is ruimte voor een potje tafeltennis en als klap op de vuurpijl ontvang je een stagevergoeding.
   
Plaats: Groningen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: