Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.139 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage HBO/WO afstudeeropdrach Informatica: zelflerende in utrecht

09 januari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » utrecht
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Start: In overleg


Opdracht in het kort

Koppeling van campagnemanagement tools met de API van IBM Watson ten behoeve van zelflerende campagnes op basis van cognitive computing.

Tijdens deze afstudeerstage ga je onderzoek doen naar het gebruik van zelflerende systemen (IBM Watson) binnen de campagnemanagement tool. Daarnaast ontwikkel je een proof of concept waarbij geautomatiseerd suggesties gegenereerd worden voor campagnes op basis van kunstmatige intelligentie. Bij een goed resultaat gaat jouw proof of concept de basis vormen voor een nieuw te realiseren functionaliteit in onze tool. Rond je je opleiding met deze opdracht succesvol af? Dan kan je bij ons als software developer aan de slag om jouw onderzoek en ontwikkeling verder te continueren.


Wat ga je doen?

Wij veranderen de manier waarop bedrijven met hun klanten omgaan. Dat doen we door het ontwikkelen van vernieuwende software waarmee we marketingafdelingen van deze bedrijven helpen hun klantrelaties te verbeteren. Wij zoeken continu naar manieren waarop bedrijven de kwaliteit van hun klantcontact kunnen verhogen, zonder dat de kosten per klantcontact stijgen. Bij het uitvoeren van marketingcampagnes worden grote hoeveelheden data gegenereerd. Deze data staat ter beschikking van de marketeer om inzichten op te doen en op basis hiervan nieuwe campagnes in te richten. Onze doelstelling is om het proces van het verwerken van data tot nieuwe campagne schaalbaar te maken op basis van cognitive computing. We voeden campagnegegevens aan het zelflerende systeem en presenteren de resultaten aan de marketeer die er een beslissing over neemt. Tijdens deze afstudeerstage ga je onderzoeken hoe cognitive computing toegepast kan worden binnen de campagnemanagement omgeving van ***. Je ontwikkelt vervolgens een proof of concept die ervoor zorgt dat onze opdrachtgevers vanuit hun bestaande tool, data kunnen delen en suggesties krijgen voor nieuwe campagnes.

 

Wat bieden wij?

Onder begeleiding van een ervaren software ontwikkelaar en met hulp van 25 ambitieuze collega’s, krijg je binnen deze stage de kans om jezelf verder te ontwikkelen van student naar een professional. Wij geven je een stagevergoeding van € 400,- per maand (o.b.v. fulltime stage). Wij bieden je een dagelijkse gezamenlijke lunch aan. Bij een zes maanden stage, heb je recht op tien vakantiedagen.

Wat doen we?

Wij zijn een jong, informeel en snelgroeiend software ontwikkelbedrijf met een grote passie voor big data. Wij helpen onze opdrachtgevers zoals KPN, NS, XS4ALL, Simyo, New Skool Media en ENGIE bij het ontwikkelen en verbeteren van een persoonlijke relatie met hun klanten. Denk aan slimme marketing tools, online en mobiele websites en webapps.

Wat kenmerkt ons?

Wij zijn opgericht in 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar 25 collega’s. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op vijf minuten lopen vanaf Centraal Station. Wij geloven dat kennis één van de belangrijkste pijlers is van een succesvol bedrijf. Kennis bouw je vooral op door deze te delen met anderen. Wij zijn volop in beweging. We zijn groeiende en continu op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom hebben we structureel een aantal HBO/ WO stage vacatures open staan en werken we met jobstudenten. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, zowel voor onze medewerkers als stagiairs besteden we daar veel aandacht aan. Wij geloven dat stagiairs de volledige vrijheid moeten krijgen om zich te richten op hun onderzoek en afstudeerproject. Stagiairs werken daarom niet verplicht mee in het dagelijkse proces maar krijgen alle tijd en ruimte om aan hun opdracht te werken.

 

 

   

Vereisten

 

Wij zoeken iemand met

  • ervaring in backend ontwikkeling van webapplicaties en het MVC framework;

  • ervaring in objectgeoriënteerd programmeren;

  • kennis van Microsofttechnologieën (ASP .NET MVC, C#, LINQ en Entity Framework);

  • achtergrondkennis van HTML, CSS en JavaScript en

  • aantoonbare passie voor webdevelopment.

  • Je bent een (laatstejaars) HBO of WO student (Technische) Informatica of volgt een vergelijkbare studie.

  • Je hebt de intentie om bij een wederzijdse klik en na het succesvol afronden van deze opdracht bij ons te komen werken.

   

Trefwoorden

ict  informatica  automatisering  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Februari 2017 of in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf, gevestigd in hartje centrum Utrecht. We hebben ons gespecialiseerd in online en mobiele websites en webapps. Wij bouwen geen standaard webshops, maar ontwikkelen high-end/ tailor made toepassingenÖ technisch uitdagende applicaties (vaak database gerelateerd). Een greep uit onze klanten: KPN, NS, Loyalis, Electrabel en Perflectie. Wij zijn een informeel en snelgroeiend bedrijf. Ons kantoor ligt op 5 minuten loopafstand van Utrecht CS, in het smalste en leukste restaurantstraatje van de stad. Wij geloven dat kennis √©√©n van de belangrijkste pijlers is van een succesvol bedrijf. Kennis bouw je vooral op door deze te delen met anderen. Daarom hebben we structureel een aantal HBO stage vacatures open staan en werken we met jobstudenten.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.