Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Professionalisering Administratieve Organisatie in Hapert

26 september 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hapert
Soort werk: » Juridisch / Bestuurlijk / Ambtelijk
» Administratief
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Productie | Techniek
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Branche:

Wij zijn ’s werelds grootste producent van precisiecoating en inktoverdracht producten. Wij leveren rasters/doseerwalsen en sleeves voor de label industrie, flexibele verpakkingen, golfkarton, offset en industriële coating applicaties.

Bedrijfskarakter:

Wij hebben een pragmatisch karakter. Deze flexibele houding draagt bij een klantgerichte attitude. Om concurrerend te blijven binnen de branche hechten wij grote waarde aan innovatie en ontwikkeling .

Aanleiding voor het onderzoek:

Wij zijn in korte tijd hard gegroeid. Dit heeft geresulteerd in een wereldwijd leidende en concurrerende positie. De succesvolle groei van ons bedrijf heeft er tegelijk toe geleid dat de organisatie in korte tijd groter en complexer geworden is, en dit stelt geheel andere eisen aan de interne organisatie. Dit betekent dat er voor een verantwoorde interne beheersing andere eisen gesteld worden aan de adminstratieve organisatie (AO). Intussen groeit de organisatie door en wordt het belang en de urgentie van een adequate organisatie crucialer om de huidige en toekomstige groei te borgen.

De onderzoeksopdracht:

Het doel is het realiseren van een passende (effectieve en efficiente) administratieve organisatie ten behoeve van een beheersing van de activiteiten, zodat een redelijke zekerheid verkregen wordt omtrent het behalen van de (ambitieuze) doelstellingen van de organisatie. Dit houdt een een grote organisatorische verandering in, welke projectmatige zal worden aangepakt. Voor een dergelijke verandering dienen eerst de bestaande proces- en verantwoordelijkheidssstructuren in kaart gebracht worden, en de risico’s die hierbij spelen. De onderzoeksopdracht omvat de eerste fase van het project en richt zich op deze doelstelling.

Het doel van het onderzoek:

Het doel van het onderzoek is om van de Europese organisatie van alle afdelingen de huidige processen, de huidige verantwoordelijken, en de huidige informatievoorziening (BIV) inzichtelijk te maken. Vervolgens is het van belang om hierbij in kaart te brengen wat de huidige risico’s zijn van en tussen deze elementen van de administratieve organisatie (AO). Het resultaat dient een beschrijving van de huidige (IST) situatie en de bijhorende problematiek op te leveren, welke als basis dient voor het organiseren van verbeteringen en veranderingen.

   

Vereisten

 

Profiel:

Deze student(e) dient analytisch sterk en communicatief vaardig te zijn. Dit is van belang om de complexe proces- en verantwoordelijkheidsstructuren te kunnen doorgronden, en interafhankelijkheden en risico’s hiervan te kunnen vinden. Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal (Duits is een pre), een open en belangstellende houding en andere communicatieve eigenschappen zijn hiervoor een must. De voorkeur gaat naar gedreven en ambitieuze student(e) met een bijzondere interesse voor interne organisatie, en met name BIV/AO.

Periode:

De looptijd van het onderzoek zal in onderling overleg overeengekomen worden. De periode waarin gestart kan worden met het onderzoek ligt tussen de tweede helft van juli en eind augustus 2016.

Locatie:

Wij hebben ons hoofdkantoor in Hapert. Voor het onderzoek is dagelijkse aanwezigheid op het hoofdkantoor noodzakelijk.

Vergoeding:

Wij hanteren voor dergelijk opdrachten een standaard vergoeding.

   

Trefwoorden

bedrijfskunde  control  accountancy  bivao  wo  
   
Minimaal opleidingsniveau: » Universitair
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Branche: Wij zijn ís werelds grootste producent van precisiecoating en inktoverdracht producten. Wij leveren rasters/doseerwalsen en sleeves voor de label industrie, flexibele verpakkingen, golfkarton, offset en industriŽle coating applicaties. Bedrijfskarakter: Wij hebben een pragmatisch karakter. Deze flexibele houding draagt bij een klantgerichte attitude. Om concurrerend te blijven binnen de branche hechten wij grote waarde aan innovatie en ontwikkeling.

Plaats: Hapert - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage