Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.298 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketing topper gezocht! in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 26 oktober 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Je ondersteunt de afdeling Marketing bij diverse online en offline marketingcampagnes en andere marketing- en communicatiewerkzaamheden. Daarnaast zal de focus komen te liggen op het meedenken over en het organiseren van de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT): een grote vakbeurs die om het jaar plaatsvindt in januari en waarop wij ook staan. Samen met het projectteam zal je helpen het evenement tot een succes te maken! Van de ontwikkelingsfase tot het evenement zelf: bij het hele proces zal je tijdens deze stage betrokken worden. Kortom, een veelzijdige meewerkstage waarbij je zeker niet stil zit.

Vereisten

 
Je bent een gedreven en zelfstandige student die niet bang is om aan een uitdagende klus te beginnen. Je bent in staat om projectmatig te werk te gaan, kunt overzicht houden over een groter geheel, durft initiatief te nemen en bent altijd gericht op het resultaat. Verder houden wij van studenten met frisse en creatieve ideeën en een analytische blik.
   

Trefwoorden

marketing  online marketing  marketing communicatie  marketing communicatie social media  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing |
Stageperiode: 6 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Vanaf oktober 2016
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een belangenorganisatie die zich voor 200% inzet voor iedereen die in het onderwijs werkt. Wij onderhandelen met werkgevers, ondersteunen, helpen bij individuele vragen, geven cursussen en voorlichting. Stage lopen bij onze organisatie betekent dat elke dag anders is, waar ruimte is om te groeien en te ontwikkelen en jouw inbreng telt!
   
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: